RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   bogaz levrekleri 2 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2313)

amatör balıkçı 31-01-2007 21:05

Tebrikler İsmail kardeş,boğazın bereketi hep sizinle olsun.

cevat2 31-01-2007 21:25

ismail abi bulduğun mera senin tecrüben ile birleşince iyi av çıkıyor soğandere demi avlanıyordun sabah erkenmi yoksa gecedenmi gidiyorsun bir hafta sonra o taraflara geleceğim tanışmak isterim senin gibi bir ustamız ile belki bizede bulaşır bu levrekçilik

ismail çakır 01-02-2007 15:44

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Ismail abi, durmadan tahrik edioyorsun beni. atlar gelirim , benim derdim levrek değil gerçi, ben o çipuralara bittim

goksel,
balık bahane olur . inşallah haberleşelim. balığın ve havanın müsait oldugu bir gun mutlaka beklerim.
selamlar.

ismail çakır 01-02-2007 15:48

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
ismail abi bulduğun mera senin tecrüben ile birleşince iyi av çıkıyor soğandere demi avlanıyordun sabah erkenmi yoksa gecedenmi gidiyorsun bir hafta sonra o taraflara geleceğim tanışmak isterim senin gibi bir ustamız ile belki bizede bulaşır bu levrekçilik

cevat,
haberleşelim mutlaka beklerim. nasılsa gelecekmişsin. görüşmek dileğiyle selamlar.

ismail çakır 01-02-2007 15:51

Alıntı:

amatör balıkçı tafarından gönderildi
Tebrikler İsmail kardeş,boğazın bereketi hep sizinle olsun.

bülent,
iyi dileklerinize teşekkür ederim. inşallah daha iyilerini sizler yakalarsınız.
selamlar.

Hasan BALIKÇI 01-02-2007 16:20

tebrikler ismail abi;:) yine cok güzel levrekler,yine cok güzel bir insan.Nasip olurda gelirsem;sadece seni ve o güzel levreklerini seyretmeye geleceğim.saygılar ismail abi

Rauf 03-02-2007 00:11

Alıntı:

kont56 tafarından gönderildi
merhaba ismail bey ben bu foruma yeni katıldım rastgele iyi balıklar yakalamışsın ben alanyadayım levrek yakalamak kolay degil çok az yakaladım bu gerçekten büyük zevk bol şanslar .1956 yavuz alanya

yavuz bey formmumuza hoş geldiniz katılımınızın devamını dilerim.tecrube ve önerilerinizi bekleriz .bende alanyada ikamet etmekteyim ne güzel aynı site ve şehirde olmak selamlar.

Rauf 03-02-2007 00:17

İsmail hemşo tebrikler balıklardan ne denli usta olduğun gayet acık burlarda (alanya) bu balık cok az olur bizde kıyı balıkcısı olmadığımız icin bu arkadaşların peşinden koşmuyoruz acıkcası ama bu sene rapala deniyeceğim senin rapalayı görünce bir tanede bundan alıcam kesin.sana bol şanslar dilerim rastgele.

ADNAN 03-02-2007 00:40

işte bu budur

ismail usta arkadaşların dediği gibi gözümüz gönlümüz açıldı, tabii levrek yakalamak onu kıyıya çekmek, onu oltadan elini kestirmeden çıkarmak, ayrı ayrı zorluk birde şunu tarihini bilsek acaba hangi koydan hangi pazar geçer :D :D :D o kıyıda sabahlamak ne kadar güzel olur.:D :D

ismail çakır 03-02-2007 20:00

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
İsmail hemşo tebrikler balıklardan ne denli usta olduğun gayet acık burlarda (alanya) bu balık cok az olur bizde kıyı balıkcısı olmadığımız icin bu arkadaşların peşinden koşmuyoruz acıkcası ama bu sene rapala deniyeceğim senin rapalayı görünce bir tanede bundan alıcam kesin.sana bol şanslar dilerim rastgele.

rauf abi.
size bogazın güzelliğini anlatmaya çalışırsam ayıp olur gerçekten kıyı balıkçılığı için müstesna biryer. burada olmak da bizim şansımız abi inşallah gönlünüzdeki balıkları yakalarsınız.
selamlar aziz hemşerim....

Saat 10:25.