![]() |
Beyler,.... haftasonu için tekne düşünenlerin dikkatine..........
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bence akıllarından bile geçirmesinler.....:oha: |
Adnan abi, özel mesajlarına bak,
Hafta sonu K.Ege için rüzgarlı diyor ben ilgi alanım olan güneye baktım, Cuma 00-06 arası 1-2 şiddetinde Ctesi gene aynı, ayrıca yağmur mağmurda yok. Nokta atışı bakmak lazım, poseidon tercihim |
Abiler , kıyıdan organizasyon işini accık daha erteleyelim derim ben, havalar biraz daha ısınsın.
Araç durumuna gelince, Muvaffak abi sabah atlarsın bir otobüse erkenden gelirsin Orcanere falan ben alırım seni ( büyük sorun değil) Bildiğiniz gibi bende Caddy var, 5 kişi biner, abimi sayarsak + 3 kişi hatta 4 bile alırım. Adnan abinin araba da alır bir o kadar. Masraflar bölüşülür. Benim arabada 35-40 yakar sanırım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi Orcaner, eski otogar, Izmir'den Karabağlara giderken hemen sağda, tabii benim bilgim eski bilgi, diğer arkadaşlar yeni ismini söylerler.Buradan, Bodruma Gümüldüre arabalar kalkardı eskiden .Yada atla gel Cumadan abicim, misafir eder, Ctesi balığa gideriz hep beraber
|
Bildim gökselcim karabaglar/üçyol/buca kesişmesi üst geçidin bize tarafında büyük blok
altı.. mobilyacılar üstü bürolar.. yanında da boş bir bina var yine devasa... onun yanında benzinci... |
muvaffak abi aynen otası orcaner durağı.....
|
muvaffak abi aynen orası orcaner durağı.....
|
Tagoooo 1-2 dedik kaldık ama ben yinede kaçarım no problem:(
|
Saat 10:28. |