RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   bu cumartesi çaglarda (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2594)

gokseldbuga 19-03-2007 08:29

resimleyelim ki gelemeyenler de zevk alsın, gelmiş kadar olsun,

giritli 19-03-2007 08:36

Eveeet....toplantımız benim açımdan oldukça doyurucu ve kazançlıydı...hem fikir hem malzeme alışverişi açısından...en başta muvaffak abime kendi şamandıralarını bana hediye ettiği ve de göksele kahveler için çok teşekkür ederim...en kısa zamanda muvaffak abimizinde olduğu yeni bir av organizasyonu(tatlı su)yapmaya karar verdik bu arada...bu hafta sonu malzeme alımı konusunda da kendimle gurur duyuyorum...sadece 2 kurşunla paçayı sıyırdım arkadaşlar...:D bu bir rekordur...hatta kurşunlardan birinin parasını da güven verdi , bende bozuk para kalmayınca:) ...

Gelelim pazar günkü av maceramıza...pazar günü çeşmealtında tekneyle avlanmak üzere ben + adnan abi + mert + tago birlikte gittik...ama bu konuyla ilgili konu başlığını açmak ve günün haberlerini vermek günün en kral balıklarını tutan kişi olan tago'ya düşer diye düşünüyorum...

Saygılar...

katiti 19-03-2007 13:20

Ben katılamadım ne yazık ki ama muhabbetin çok güzel olduğuna eminim :)...

mufi 19-03-2007 15:55

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
bir Allahın kulu da " yahu göksel şu kemerinde asılı olan nedir " diye sormadı, sorsalar ben de makinayı yanımda getirdiğimi hatırlar 1,2 resim çekerdim.

Gökselim malum ben uzakta idim ayrıca güzlük muhabbetim var fark edemedim. ama da sen de çabuk kaçtın be güzelim..:'(

mufi 19-03-2007 15:59

Evet Onur um aynı duyguları paylaşıyorum.. bu arada şunu diyecek özellikle 1963 dogumluları toplayıp .. sazan+zargana+kefal+ gibi kayda deymez balıkları
tutmak için Zoraki götüreceğiz...

Taygun KOCABIYIK 19-03-2007 17:47

Harika bir gün geçirdim bende kendimi takdir ediyorum 2 kurşunla işi sıyırdım :D
Muvaffak abi bizi toplayıp sazana götüreceğini söyledi bizde çocuklar gibi şen olarak günü tamamladık :D

gokseldbuga 19-03-2007 18:37

DAM ın klipsi fırdöndülerini alarak en az zararla atlatanlardanım ne zaman gitsem 50 lira gidiyor çünkü, fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ben alacağım malzemeleri değiştirmediğimden ve de bir nevi alışkanlık olduğundan genelde internet üzerinden alıyorum, fakat 100 ytl yi geçmedikçe kargo ödediğimden hangi malzemem azaldı ise Çağlardan alıyorum.

mufi 19-03-2007 18:44

Arkadaşlar sazan muhabbetini aranızda anlaşıp ban hafta arasından haber verinki ben burada mazmoz hazırlıgı yapayım. alacagım şeyler var karıştırıp
hazırlarım orada 2, iş çıkmaz .. balık olmasada sudaki diğer canlıları beslemiş oluruz..:D :D

Uzm.Dr.Rastgele 19-03-2007 20:18

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Evet Onur um aynı duyguları paylaşıyorum.. bu arada şunu diyecek özellikle 1963 dogumluları toplayıp .. sazan+zargana+kefal+ gibi kayda deymez balıkları
tutmak için Zoraki götüreceğiz...

Muvaffak abim benim 1963 doğumlu olarak; bu kardeşin her zaman emrindedir....:D

mufi 20-03-2007 09:36

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Muvaffak abim benim 1963 doğumlu olarak; bu kardeşin her zaman emrindedir....:D

Canım kardeşim ben kendi elcazımla sana takım bağlayıp sazan tuturacağım.
sen yeterki iste..:)

Saat 10:38.