![]() |
erol hocam bende o kurslara katıldım ve sertifikamı aldım
|
balıkmı canavarmı?????????
|
23 Yıldır balık sevdam var her hafta balığa gitmişimdir. hafta içi hafta sonu farketmez.levrek yataklarında gezdim.yakaladığıklarımın içinde en büyüğü 5,90 kg gelmişti.8 kilolouğunu amcam 2004 te yakalamıştı.ama ben bu kadar büyük levrek gormedim.15-18 kiloluklardan bahsediyorlardı ama eskiler.ben inanıyorum artık.
insanın hayatında çok güzelizler bunlar allah herkese yaşatsın.tebrik ederim. Türkiyede ki ender insanlardansın emin ol. O levreğin kafasından ne çorba olur ya oof ooof ince şehriyelle balık çorbası yapacaksın. |
üstat maşallah çok güzel avlanmışsın bundan sonraki avlar içinde şimdiden rast gelsin avın bereketli olsun
|
Eline sağlık üstat. Birgün belki biz de yaşarız bu heyecanı.
|
Baliklar Bİ Harİka Hele Levrekler SÜper....
BİrŞey SoracaĞim? Bunlari Nerde Avladiniz.... Rastgele |
arkadaşlar yakaladığımız küçük balıkların bir büyük birer balık olacağını düşünerek geri bırakalım. ben geçen yıl yaptığım katliamdan sonra( malesef katliam diyorum ) çünkü, boyları daha 10 cm olmamış 63 parça lidakinin canına kıydım .oysa bu balıklar 1-2 yıl sonra 500/1000 gr arasına ulaşacaktı. şimdi yakaladığım her küçük balık için bu olayı aklıma getirip. geribırakıyorum. bırakırkende sevgili küçükleri öpüp sen git abin gelsin diyorum. bazen ablalarıda denk geliyo...:D :D :D
|
tebrikler
Tebrikler, umarım ilerleyen günlerde devamını da görürüz. Muhteşem balıklar yakalamışsınız. Biz bunları denizde görsek allah muhafaza bir taraflarımıza dolanırız.
|
abi helal olsun ....bizdemi dalsak acaba.bu ne böyle yavvv.vallahi helal olsun.
|
abi muhteşem bir yaratık ya
|
Saat 23:49. |