![]() |
Sana sadece teessüf edebiliyorum İsmail Abi, biraz insaf et bize ya :P :D :D :D ...
Abicim ellerine sağlık... |
Süper av olmuş balıklar şahane...
|
ismail hemşerim helal olsun bende dün sabah tekneyle sırtı cektim levreğe 3 saat dolaştım daha buralara arzı endam etmemişler anlaşılan selamlar.
|
İsmail abicim vallaha helal olsun diyorum...başkada birşey diyemiyorum...zira halen yutkunmam geçmedi...abi şunun şurasında emekliliğime 22 sene kalmıştı...sayende kafayı gözü kırıcam:deli: , malülen emekli olup oralara yerleşicem bu gidişle...:D :oha:
|
Alıntı:
|
sevgili onur,
allah sıhhat ve sağlık içinde o günleri göstersin.ama her bakımdan gençliğinizin kıymetini bilin.allah ömür verdikçe o günler gelecek gelecekte o zamana kadar balıkların durumu nasıl olur bilemem...ben 15-20 sene önce bazı geceler 3-5 kılo sargoz yakalardım. ama şimdi bütün yaz 10-15 sargoz ancak yakalayabiliyorum. balığın nesli bitmez ama galiba balıkda başının çaresine bakmanın yollarını buluyor.kıyıdaki tehlikeleri gördükçe açıklardan (derinlerden) pek kıyıya yaklaşmıyor galiba.. |
İsmail ve iİlker abilerim...Doğru söylüyorsunuz herşeyin başı sağlık...
Ama İsmail abicim sende bizim sağlığımızla oynuyorsun be abi...:D :D :D Malülen emekliliği istememin bir sebebide sizinde dediğiniz gibi ilerde balık malık kalmayacak korkusu:( ...İkinci bir alternatif daha var...İsmail abi sizin oralarda mali müşavire ihtiyaç varmı abicim...:D |
Saat 15:31. |