![]() |
aslında mufi '' muvaffak abi''yi yönlendirmek lazım forumun bu kısmına.. eminim o güzel biyer biliyodur...
|
Alıntı:
onlarla bütünleştir mangalı.. dimi ya?:D |
valla hava yıldız poyraz arası olursa karakoç deresinden selçuk a kadar her yerden şansınızı deneyebilirsiniz.. :rolleyes:
sonuçta hiç bir yerde balık bizi beklemiyor.. zaten öylede bir niyetleri yok hayvanların. da işte biz onlara rastlarsak.. iyi olur.. derim..ben.. |
biz her ihtimale karşı tavuklarımızı yanımızda götürelim derim :)
|
Organizasyon kesinlik kazanırsa ve uygun koşullar gerçekleşirse bende ordayım :) ...
|
Alıntı:
cuma gününden itibaren kepengleri kapatıyorum. ve bir hafta tatil yapıyorum. herkese duyurulur. her türlü organizasyona açığım. :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: |
Alıntı:
nice mutlu yıllar dilerim.:helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
arkadaşlar ben şu her zaman gitmek istediğim zeytineline gidelim derim. hemde gelebilen bir gurup varsa akşamdan gidip kamp ta kurabiliriz. yakarız varilimizi, açarız tekirimizi, havada güzel olursa doyulmaz muhabbete. nedersiniz? ha bu arada illa tekne denirse foçadan sağlam bir tekne (17mt yemekli) ayarlayabilirim. ancak erken haber verilmesi gerek çarşambayı geçersek tekne falan bulamayız. :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: |
arkadaşlar bu günlerde hava genelden kuzeyli yani İzmir için dersek ortalama manisa istikametinden.
22 sinde de de böyle olursa ki 21 i akşamı hepimiz bilgisayar başında olmamız gerekiyor. tahminlere bakıp eğer olta atılacaksa kıyıdan (ki çogunluk var hemde az masraflı olur) 1-sıgacık koyu mezarlık önü. 2-bademler köyü altı azmak mevkii (dere + deniz sahili) 3-demircili /süleymanlı mevkii /..(faruk ile gitmiştik çok harika bir yer) yada zeytineli (ben hiç gitmedim bilmiyorum. gidenler bilir) 4-eğri liman / gerence / ıldır (egeye bakan taraflar) 5- alaçatı tarafları olabilir.. yok eğer rüzgar güneyli olursa güzelbahçeden mordogana kadar yer beyenin.. şimdi ben derimki 1**** 20/21 akşamları bir şekilde ekran başında olalım... 2**** gelme ihtimali olan kişiler için bir liste oluşturalım. 3**** bu durumda kim / kimi nereden alabilir ortaya çıksın. 4****21 ine kadar gelme ihtimali olan arkadaşların cep telefonları beraber olacak arkadaşlara verilsin.. |
yazmıştım, yeri gelmişken yine yazayım pazar günü çalışıyorum ama 23 ü bana uyar.. hundai h100 var bende.. baya bi arkadaşı alabilirim.. ama pazar günü gidicek arkadaşların adına bol bol dua edices o ayrı :)
|
Saat 02:58. |