![]() |
valla haklısınız ama malesef o foto eskimiş.sanırım nazarımız deydi olucak:deli:
|
Alıntı:
bide aynı reklamda "nazara nazar kaç yazar" diyolardı slogan olarak...İsmail abinin de benim gözümdeki sloganı "İsmail abiye nazar kaç yazar"...;) velevki nazara geldi diyelim...olsa olsa levrekler ve çupiler biraz çeker...ama yinede 500 gr.dan aşağı olmaz kanımca:oha: |
onur hocam zaten bir çupra bir karagöz gene almış.ee deik ya biz iki acemi o yek başına usta en az aldığı dönemde dahi geçemedik.kimbilir belkide ismail abim hevesimiz bozulmasın diye asıl tuttuklarından bahsetmemiştir..:D
|
Serkancım kanımca balıklar bu tarafa kaçıyorlardır...ama bilmiyorlar ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacaklar:D :D
bilene bilene bi haller olduk vallaha...japon çeliğinden beter oldum vallaha...höt diyen çupiye ... dicem...:D |
Alıntı:
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim artık önümüzdeki hafta için bilenmeye başladım antremanı bu hafta yaptık maça çıkmak için geri sayıma başladık. |
harbiden ne iğneymiş ama...karada teknede hiç farketmez...;)
|
serkan bizde gölete gittik assas papurla kefal avladık 20 tane falan arkadaşlar dediler bunları burada yrmrk daha tatlı oluyormuş hemen temizledik bol kızgın yağın içine nar gibi kızardı birde yanına mevsim salata hakikaten güzel oluyor
tavsiye ederim tuttuğunuz balığı tuttuğunuz yerde pişirin hafiyet olsun rastgelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 23:24. |