RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   15 nisan(çanakkale çatlatan ekibi)tago&seko (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2808)

discus 17-04-2007 12:09

valla haklısınız ama malesef o foto eskimiş.sanırım nazarımız deydi olucak:deli:

giritli 17-04-2007 12:22

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
valla haklısınız ama malesef o foto eskimiş.sanırım nazarımız deydi olucak:deli:

Hani bi reklam vardı falım nazar sakızımıydı neydi...reklamdaki elemanlar "hoooooooooooooooo" diyorlardı...işte ben İsmail abinin fotoları her gördüğümde yüzümde aynı ifade beliriyor artık...:D

bide aynı reklamda "nazara nazar kaç yazar" diyolardı slogan olarak...İsmail abinin de benim gözümdeki sloganı "İsmail abiye nazar kaç yazar"...;)

velevki nazara geldi diyelim...olsa olsa levrekler ve çupiler biraz çeker...ama yinede 500 gr.dan aşağı olmaz kanımca:oha:

discus 17-04-2007 12:26

onur hocam zaten bir çupra bir karagöz gene almış.ee deik ya biz iki acemi o yek başına usta en az aldığı dönemde dahi geçemedik.kimbilir belkide ismail abim hevesimiz bozulmasın diye asıl tuttuklarından bahsetmemiştir..:D

giritli 17-04-2007 12:36

Serkancım kanımca balıklar bu tarafa kaçıyorlardır...ama bilmiyorlar ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacaklar:D :D

bilene bilene bi haller olduk vallaha...japon çeliğinden beter oldum vallaha...höt diyen çupiye ... dicem...:D

Taygun KOCABIYIK 17-04-2007 13:40

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Tagocum karnını doyurmuşsun yine helal olsun...adam doğuştan komando kardeşim:D ...acıktımıydı Allah ne verdiyse bişeyler bulup buluşturuyor(midye vs) veee langırt köy sandığı:D ...Allah muhafaza hiçbişey bulamasa "açııım açıııım diye bizim kafamızın etini yiyor":P ama bu sefer sucuk olayı işi bitirmiş...önümüzdeki hafta nasipse daha bol ve irileri denk gelir inşallah...

haa unutmadan Tagocum...kırlangıcı tutan iğne bana tanıdık geldi;)

Abicim mırmırı tutan iğnede tanıdıktı ama yuttuğu için fotoda iğne miğne görünmüyor :)

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim artık önümüzdeki hafta için bilenmeye başladım antremanı bu hafta yaptık maça çıkmak için geri sayıma başladık.

giritli 17-04-2007 13:45

harbiden ne iğneymiş ama...karada teknede hiç farketmez...;)

Eczaci-1 17-04-2007 14:58

serkan bizde gölete gittik assas papurla kefal avladık 20 tane falan arkadaşlar dediler bunları burada yrmrk daha tatlı oluyormuş hemen temizledik bol kızgın yağın içine nar gibi kızardı birde yanına mevsim salata hakikaten güzel oluyor
tavsiye ederim tuttuğunuz balığı tuttuğunuz yerde pişirin hafiyet olsun rastgelsin

ADNAN 20-04-2007 19:22

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Başlıyor balık başlıyor, çok beklemeye gerek kalmayacak :). Güzel bir gün olduğu belli. Tago artık bize yüz vermez, bizde yemek helva-ekmek çünkü :D...

MERT kardeşime aynen katılıyorum (ekmek+helva)

Taygun KOCABIYIK 20-04-2007 19:30

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi
MERT kardeşime aynen katılıyorum (ekmek+helva)

Abicim tamam kış aylarında helvayı yiyorduk iyi gidiyordu ammaaa artık domates salatalık peynir zeytin yeriz yahu :) gerçi sen olduktan sonra kuru ekmek bile et gibi gelir adama :);)

giritli 21-04-2007 08:18

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Abicim tamam kış aylarında helvayı yiyorduk iyi gidiyordu ammaaa artık domates salatalık peynir zeytin yeriz yahu :) gerçi sen olduktan sonra kuru ekmek bile et gibi gelir adama :);)

Tagocum bu haftaki siparişini almış bulunuyorum kardeşim...:D :D :D

Saat 23:24.