RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   22 Nisan Raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2863)

aganta borina borinata 24-04-2007 09:35

çok güzel bi birliktelik olmuş...devamını dilerim...

muvaffak abi geçmiş olsun...

rastgelsin...

giritli 24-04-2007 10:10

Doğan eyvallah kardeşim...inşallah birgün gelirsen birlikte de balık tutmak nasip olur...

Kürşatçım soldan sağa : Onur,Erhan,Kıvanç,Adnan abi,Muvaffak abi ve Serkan

Teşekkürler kardeşim ama yapmışken acıkta renklerle oynayıp daha belirgin yapabilirmisin:P

Güven ÖZYELDAN 24-04-2007 13:10

muvaffak abi geçmiş olsun abi öncelikle.. sizlerle beraber olmak isterdim ama daha önceden verdiğim sözden dolayı izmir dışına cıkmam gerekiyordu, yüzlerden herkezin keyif aldığı bir gün olmuş anlaşılan gerçi balık yönünden kısır geçmiş ama sucuk ekmek için aynı şey söylenemez sanırım :D umarım bir dahaki sefere diyelim....

ADNAN 24-04-2007 23:09

video

arkadaşlar video da bazı yerleri sansürlemenız gerekir diye düşünüyorum, 22 nisan günü için tekrar hepinize ayrı ayrı teşşekkürlerimi sunuyorum iyiki sitemiz varmışşşşşşş.

Rauf 24-04-2007 23:09

Bu hatıranızı biraz daha görüntü kalitesini iyileştirdim sanırım serkanın gözlerinin kırmızılığını giderdim resmi biraz daha actım bu arada muvaffak arkadaşımada gecmiş olsun aman dikkat.herkeze cok selam.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Onur,Erhan,Kıvanç,Adnan abi,Muvaffak abi ve Serkan

giritli 25-04-2007 07:45

Rauf abicim ellerine sağlık...yüzümüz gözümüz aydınlanmış vallaha:D

er35han 25-04-2007 09:20

herkese selamlar,iki gün aradan sonra ancak bilg. başına oturabildim.p.tesi iş güç yoğunluk, salı ise bir yakınmızın vefatı:'( . sizlere kavuşmak bugün nasip oldu.
çok keyifli,biraz üzücü ama tam anlamıyla doyurucu bir gündü,balık bahane arkadaşlık ortamı şahane diyebilirim.o güne adını yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. :helal: :helal: tagocum videoyu şimdi hazırlıyorum,akşama elinde olur kardeşim.

mufi 25-04-2007 09:57

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Böyle güzel bir günü en güzel şekilde hep birlikte geçirmenize çok sevindim arkadaşlar,inşallah daha kalabalık avlara...

evet Erolcum artık senin gibi gençleride sahilde görmek istiyoruz..

katiti 25-04-2007 16:27

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi
herkese selamlar,iki gün aradan sonra ancak bilg. başına oturabildim.p.tesi iş güç yoğunluk, salı ise bir yakınmızın vefatı:'( . sizlere kavuşmak bugün nasip oldu.
çok keyifli,biraz üzücü ama tam anlamıyla doyurucu bir gündü,balık bahane arkadaşlık ortamı şahane diyebilirim.o güne adını yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. :helal: :helal: tagocum videoyu şimdi hazırlıyorum,akşama elinde olur kardeşim.

Başınız sağolsun, Allah kalanlara ömür versin...

giritli 25-04-2007 19:18

Erhancım başınız sağolsun kardeşim,yakınlarına Allahtan sabır dilerim...

Saat 01:48.