RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   6 mayıs zeytinler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2964)

Taygun KOCABIYIK 07-05-2007 18:53

Gün boyu tutabildiğim tek balık

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Şu foto karanlık çıkmış ama dikkatli bakılırsa parlayan çupra görülebilir serkan abinin balığıdır ama fotoda malesef kendisi görünmüyor
dipnot: serkan abicim elimdeki diğer balıklı fotoları yayınlamamam için kaç çupra teklif ediyorsun bi söyle bakalım :D

Buda av yerinden kaçış anında 50 derece sıcakta çekilmiş toplu bir foto.

Piknik olayındada baya iddalı bir ekip olduğumuzu ispat ettik :)

Hasan BALIKÇI 07-05-2007 19:00

taygun kardeşıme ne ezıyet yapmışlar.:'( :'( taygun boşver ben onlara sorarım.nasıl olsa beraber gıtçez ozaman ne ollcak:dans: :dans: sonuna kadar yanındayım küçük dıye zmışler garıbı.bıdahakı sefere ıkımız aynı takımdayız üzülme ıntıkamın acı olcak taygun kardeşım.hepınıze saygılar

mufi 07-05-2007 19:19

Arkadaşlar kaatim şudur ki dönüşte rampayı en son kim çıktıysa boyozları o götürmüştür.(malum hazım zorlugu)

discus 07-05-2007 19:51

dipnot: serkan abicim elimdeki diğer balıklı fotoları yayınlamamam için kaç çupra teklif ediyorsun bi söyle bakalım

taygunuuummm kardeşim ne fotosu yapma hayatım olurmu öyle şey biz kardeşiz ben daha seni ne balık tutmalara göntürcem hadi abicim bas o düymeyede silinsin o görüntüler.etme eyleme abim..yazıktır bana...bidahakine söz bütün çupileri sana verecem...

Hasan BALIKÇI 07-05-2007 20:01

taygun kardeşım ben merak ettım ben sana 20 tane çıpurayı seve seve verırım kardeşım sen yayınlada görelım hadı koçum:helal: :helal: :helal: :helal:

discus 07-05-2007 20:09

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
taygun kardeşım ben merak ettım ben sana 20 tane çıpurayı seve seve verırım kardeşım sen yayınlada görelım hadı koçum:helal: :helal: :helal: :helal:

aman abi elini ayağınızı öpeyim
yapmayın yavv
utanırım bak

kturkol 07-05-2007 20:11

:deli: :deli: :deli:
abicim orada olsaydım boyozları ben yedim derdim ama haberim bile olmadı be kardeşim çok kıskandım vallaha. siz birdahaki sefere haber vermeyinde bakın ben neler yapıyorum.
:deli: :deli: :deli:
bu arada hepinizi kutlarım güzel bir av ve beraberlik olmuş.:helal: :helal: :helal:

discus 07-05-2007 20:13

abi aslında kimsenin niyeti yoktu ansızın çıktı fikir yarım günlüğüne
o yüzden kimseyi azdırmayalım dedik yeri keşfedelim dedik ama inan gelseydin böle konuşmazdın gece kör karanlıkta en uzak noktadan aşağı inmişiz ençok zoruma gidende aşağıdakiler inince neden kestirmeden gelmediniz demezmi..boğasım geldi adamları..

giritli 07-05-2007 20:38

Alıntı:

nadir demirbuğa tafarından gönderildi
arkadaşlarım ,kardeşlerim .nihayet elle tutulacak bir av haberi geldi.. ben durmam artık buralarda... tebrikler. haa bu arada onur kardeşim hayırlı olsun ... bir ömür mutluluklar sana

teşekkürler nadir abicim...
durma valla abicim ama giderken bizede bi ses et emi:D

giritli 07-05-2007 21:09

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi

Hasan abicim keşke sende olsaydın diyorum başkada birşey demiyorum:D
İnan bana abicim o fotoların yayınlanmaması sadece Serkan açısından hayati önem taşımıyor...sitemizin selahiyeti açısından da çok elzem f:D otolar abicim:oha:
olayı şu kadarıyla özetleyeyim abicim : serkan balığı çekiyor ve güven misali kurşunu taktırıyor...ama 1 farkla,kurşun nerdeyse bel boyu derinlikte takılmış...
serkan suya giriyor ama girmeden önce.......;) :deli:

Saat 14:57.