![]() |
Assolistler en son gelirmiş misali en son geldim ama kusura bakmayın pc başına ancak şimdi oturabildim. İlk önce fotolarla başlıyorum daha sonra 1-2 video var onlarıda yükliycem ilk videomu İshak abiye ithaf ediyorum balığı yakaladığımda ilk aklıma gelen o olmuştu :)
Ben avlanan balıktan ziyade abilerimle ve hüseyin kardeşimle geçirdiğim güzel zaman içim daha fazla mutlu oldum. Hasan abime bir kez daha çok teşekkür ediyorum onun gibi usta bir balıkçının çırağı olmak çok güzel :) Adnan abiyede kahrımı çektiği için teşekkür ederim. Genç Balıkçılar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İki rakip fair play çerçeveleri içerisinde mücadele ettikten sonra hatıra fotoğrafını eksik etmemiş [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adnan abimle benim hasılat [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda Hasan abimizin hasılat [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdilik bu kadar elimde çok tehlikeli 1-2 fotoğraf var onları eklersem olay çıkar onun için eklemiyorum :P |
Fazla söze gerek yok bir ermiş sözüyle sonlandırayım " Fevkaladenin fevkinde bir av olmuş yavrucuklarım" ( Bülent Ersoy ) ...
|
taygun kardeşım ellerıne sağlık çok güzel olimuş resımler ama bence bayaaa resımde eksık vıdeo da .:D
saygılar sevgıler rastgelsın |
Hasan abi eksikleri Adnan abiden elime ulaştıkça tamamlıycam :) Hele benim kaçan çupranın videosu çok ses getirecek :D |
Taygun resimler biraz gecikti ama beklediğimize değdi doğrusu, güzel bir av olmuş.. Herkes keyif almış.. Elinize sağlık.. devamını dilerim...
|
hasan kardeş tebrikler.....
|
Alıntı:
|
teşekkür ederım ümıt kardeşım. darısı senınde başına rastgelsın.
saygılar sevgıler rastgelsin |
TAGOO canım kalan videoları da koysana herkez görsün kardeşim
:D |
organizasyonu gerçekleştiren ve bu güzellikleri bizle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler allah muhabbetinizi ve balığınızı eksik etmesin süper bi organizasyon helal olsun rastgelsin....
|
Saat 06:20. |