![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu makinada eski ABU GARCİA Cardinal 66 serisi en az 25 senelik.
|
Alıntı:
|
Tabiki tarihi eser temiz bakılmışları100 euro,ya kadar alıcı buluyor Taygun hatta bazı başka markaların 600 euro,ya satıldığnı biliyorum onun için elinizdeki eski makaraların kıymetini bilin.
|
1 Eklenti(ler)
Bundan bir süre önce makinalara her yağın sürülmemesi gerektiğini yazmıştım işte PEEN firmasının kendi makinaları için piyasaya sürmüş olduğu yağ,bu yağ
tuzu makinanın dişlilerinden uzak tutuyor,tuzun makinanın dişlilerine bilyalarına yapışmasına ve bu parçalara zarar vermesini önlüyor. |
Daıwa Infinity IF-X BRA5500
4-bilyeli 450m/0.35 misina alır 795gr ağır 4,4:1 devirli Parasımı hiç sormayın benimde içim gidiyor bu makinaya, daiwanın 2006 kataloğunda 529 euro. Bendeki katalogta ise 299 euro ben anlamadım bu işi belki ebay,de 150euroya düşer. |
SHIMANO Big baitrunner long Cast
4,6:1 devir 790gr ağır 400m/0.40mm misina alır 5+1 bilyeli Aluminum gövdeli 149-249 euro arası |
+1 olayı noluyo abi ya sonradan mı ekleyebiliyon..
|
Hayır Anıl mesela 4+1 olursa 4tane normal bilye +1 de daha değişik bilye bu rulmanın içindeki bilyeler yuvarlak değil uzunca, malesef bununda Türkcesini bilmiyorum
|
Selim abi şu an elimdeki makina çok ses çıkarıyor (gıcır gıcır gıcır diye).
Geçenlerde içini açtım ama içinde yağlanacak veya ses çıkarıcak yer göremedim yada doğru açamadım. Sesin nedeni ne olabilir? gerçekten rahatsızlık verici bir ses çıkarıyor. |
Taygun sende mevcut olan bu makina hep,mi bu sesi çıkarıyordu yoksa yenimi başladı bu gıcırdamayı,makinayı yağlamasını bende mevcut olan eski bir makinanın içini açarak resimlerle sana sunarım.
|
Saat 21:52. |