![]() |
Alıntı:
üstat hangilerinden tavsiye edersin ve fiyatları nekadardı? ve hangi balık avı için aldın sahteleri |
Alıntı:
|
Her balığın, havanın ve bölgenin sahtesi ayrıdır. Tek tip sahteyle sonuç elde edemeyebilirsiniz..
|
Alıntı:
Yani at-çek konusunda yardım istiyorsanız eğer konu halinde sorunuzu sorabilir bir çok üye ve yöneticiden de gerekli bilgileri alırsınız. |
sahte balık meselesinde kalite çok önemli. ayrıca gün doğumu ve gün batımını yakalamakta çok önemli balık olmyan yerde altın kaplama sahte atsanızda birşeye yaramaz.
|
demir çelik plajında avlanmaya çalışıyorum, sahteyi aldığım kişi önceki gün 8 tane lüfer yakaladım dedi. ama gece mi gündüz mü onu sormadım. gece sahte ile yakalamak mümkün mü acaba.:confused:
|
Alıntı:
Ben yine de sabah gun dogumunu hicbirseye degismem. en azidan suyun uzerini gorebilmek guzel. rastgele. |
kardeş merhaba bende iskenderunda ikamet etmekteyim...bir kaç gün içinde kıyı avcılığını bırakıp içeri yabani çupra avına başlayacağız kısmetse....
|
Şöyle toplanıp hep beraber bir tekne kiralasak ya?
|
yokmu iskenderunda hareket nerelerdesiniz böyle en son msj 2011 de yazılmış yıllardır balık raporu mu yok yoksa sizlermi kayıpsınız canlansın biraz :-)
|
Saat 23:58. |