![]() |
Yok yok sinirli...Neyse ben seni seviyorum..Şimdiye kadarki muhabbetlerimizde iyi olmuştu...Bana link verdin ama anlamadım...Link kırıktı herhalde....Benimde sana kırgınlığım olacak tartışma ortamı olmadıki çünkü hep geyiğin içindeydik...Bence..Yada yok şurda şöyleydi diye linki düzelt ver.....Yok yok sinirli(Bu kırmızıyla yazılanlar düşüncelerimdir okuma lütfen)
|
Sami, seni seviyoruz dedik ya yetmiyor mu?
Ben ne diyorsam odur. Açtığımız iki konuda seni yemek gibi bir gayretim olmadı. Olsa da sen yenmezsin ki? Kartlaşmışsındır. Herneyse... Sinirli değilim. Çok mutluyum. Seni de tekrar tekrar söylüyorum ki çok severim. Ama sen beni karşında görmek istersen ben senin karşına gelmem. Büyüklük sende kalsın... Ben kimim ki? sevgiler.... |
Alıntı:
|
Bana bakın bu sanki biraz şey gibi olacakda siz ikiniz birbirinizi pof pofluyor gibisiniz yoksa banamı öyle geliyor
|
Kapasitesi fazla olan kim ki zorlanıyor?
Ben kapasite zorlama hadisesinde zorlayıcı rolü üstlenen olamam ki. Eğer öyle olsaydı şimdi bu konunun gidişatı böyle olmazdı. Tekrar sormak lazım? Zorlayan kim, zorlanan kim? Sevgiler... |
Alıntı:
|
Sami okudum baba mesaj alınmıştır iyi dileklerimle
|
Saat 21:56. |