![]() |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Pardon Haldun...Acele okunup yazılan mesajlar böyle hata veriyor sonradan.Aceleci davrandığım için de işin manasını kavrayamamışım,afedersin...Sevgili arkadaşım benim... ;)
|
Umarım bana küsmedin sevgili kardeşim Haldun...Zira mevzuyu açıkladım ve seni ne kadar sevdiğimi bilirsin...
|
Serkan'ım böyle ufak tefek hadiseler bizim sanalda olsa kurmuş olduğumuz dostlukları etkilemez. Bence açılmış olan bu konuya en güzel cevabı ve örneği vemiş olduk farkında olmadan ne dersin? SAYGILARIMLA
|
Evet kardeşim,konuyu gayet güzel açıkladı mesajlarımızın tarzı... ;) ;) ;)
|
Bu konuyu açan arkadaş aramızda olsaydı ve bu yazılanları okusaydı sorusuna cevap almış olurdu sanırım.
Neyse Serkan kardeş tanışmamış olmamıza rağmen sanalda olsa burada bir takım paylaşımlar bizi ortak bir paydada buluşturdu, hepimizin arasında bir bağ kuruldu elbette herkesin herkesle arasında bizim yaşadığımız tarzda dialoglar geçecek ama önemli olan bunları kalp kırmadan, gönül koymadan, çekip gitmeden ve tatlı dille aşmak bütün bunları bu çerçevede yapabildiğimiz sürece bu sitedeki 15'ler 115, 115'ler 1150 olur. Nice 115.000.000'lere. SAYGILARIMLA |
ey ahali okuyun... bir de sanal derler..bu sanal değil gerçek arkadaşlık/dostluk..
yukarıdaki mesajlara bakın....kırk yıllık arkadaş yazışmaları...sanki... |
Muvaffak abicim ne zaman gidiyoruz balığa kefaller su üstü yapıyor mu? :D
|
Saat 21:53. |