RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6250)

KAZIM_35 13-10-2009 11:20

Herşey çok güzel olmuş desem sanırım yeri ama eksik kişiler var:(
Malum durumlar gereği yine birlikte olamadık :(
Hasan abi ve Necati abi sizlerin yanında büyük bir paşa çekmem lazım :)
Ayrıca Necati abi nasip olursa kameramanlığı da birlikte olduğumuzda söz ben yapacağım :):)

Necati ARAT 13-10-2009 11:40

Alıntı:

KAZIM_35 tafarından gönderildi (Mesaj 63523)
Herşey çok güzel olmuş desem sanırım yeri ama eksik kişiler var:(
Malum durumlar gereği yine birlikte olamadık :(
Hasan abi ve Necati abi sizlerin yanında büyük bir paşa çekmem lazım :)
Ayrıca Necati abi nasip olursa kameramanlığı da birlikte olduğumuzda söz ben yapacağım :):)

Kazım kardeşim tabii ki birlikte av yapacağız..
DURUMLARI BİLİYORUM AMA HİÇ ÜZÜLMEYİN..;)
Kameranın azizliğine ugradık.
Elimizdeki diğer makinalarlada ancak bunları alabildik..
Ancak daha devamı var..
sende geldiğinde senin makinalarla destanlar yazacağız bunu aklından çıkarma ..
Sen bile şaşıracaksın inan ..;)
Şimdilik kendine iyi bak ..
Selamlar..:)

muratbaykent 13-10-2009 12:43

Hem sohbeti hem balığı bol bir birliktelik olmuş.Ancak bu sefer nasip değilmiş.Umarım bir dahaki sefere olur.Tebrikler.

Necati ARAT 13-10-2009 14:34

Yenileri eklendi ......

.

Evet yeni fotolarda eklendi ....
Sayfa başından bakabilirsiniz..

.

Hasan BALIKÇI 13-10-2009 18:03

Alıntı:

alperen77 tafarından gönderildi (Mesaj 63498)
Öncelikle bu güzel ortamı bizimle paylaştığınız için ok teşekkürler.Hasan abim herzamanki gibi şov yapmış ellerine sağlık:helal::helal::helal:.Ama şunu merak ediyorum Necati abi çuprayı kendisimi tuttu yoksa senmi takıverdin iğneye:D:D:D.

murat kardeşim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)herzaman birşeyleri paylaşmak ön plandadır inanırmısın bilmem yaklaşık 5 senedir dostlarımın tuttuğu balıklara daha çok sevinir oldum :)hele hele benim sayemde tutuyorlarsa ben tutmasamda olur;)

necati kardeşim o paşaları aslanlar gibi kendi tuttu necati ile av yaptığımız mesafe yaklaşık 100 m idi bilmem anlatabildimmi ;) gerçekten necati bu işi iyi biliyor artık :helal::helal:

sevgiler :)

Hasan BALIKÇI 13-10-2009 18:06

Alıntı:

Nevzat TÜRKOĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 63502)
Hasan abi bu güzel ortamı bizlerle paylaştığın için tesekkür ederim..
Bu balıkları bende yakalamak biu zevki tadmak isterim..
Senin ve necati abinin yardımları ile işaallah bu işi kıvırırım..
Teşekkürler..

nevzat kardeşim seve seve tuttururuz bu paşalardan biz kimlere tutturmadıkki hele hele sana severek başımızın üstünde herzaman herbir dostum gibi yerin var ;):)

Hasan BALIKÇI 13-10-2009 18:09

Alıntı:

EŞKİNA tafarından gönderildi (Mesaj 63520)
Tebrik ederim Hasan bey dostluğun ve samimiyetin olduğu güzel bir gün geçirmişsiniz
tabi balıklar da güzel paylaştığınız için teşekkürler
Necati bey size de teşekkür ederim ellerinize sağlık:)

hasan hüseyin kardeşim esas bizler teşekkür ederiz :)bu dostluk ve samimiyete sizlerinde ortak olmasını dilerim :)hep beraber daha hoş olacaktır ;)

sevgiler :)

ADNAN 13-10-2009 18:43

Rastgelsin yüreği budur

Sevgili dostlar, ne kadar güzel anılar, ne kadar güzel sohbetler, ne kadar güzel yorumlar TABİKİ ne kadar güzel balıklar , yaratılan bu avda katkıları olan kardeşlerimizi yorumcularıda yaşamış gibi izleyenlerıde tebrık ediyorum. Geçen senekı ramazan bayramından sonra bir defa balığa gitmek nasip oldu karaburuna gittim(bir yıl denızlerden uzak kaldım)ama karaburun havasını ciğerlerımıze çekmekten başka kayda değer bişey yaşayamadım yani balık yakalayamadık sayılır, Neyse konuyu uzatmak okuyucuları fazla yormak istemedım, ama sitemızı unutmuş değilim dostları hıç unutmadım bu forum benım evim biliyorum, inanın siteye girmek benı denize çekecek biliyorum ama sizlerı ne kadar çok özlediğimi anlatamam, hepinizi seviyorum Hasan kardeşimin beni dürtüklemesi yeterli oldu. şimdi balığa çıkmak için fırsat mı kollıyacağız ?

Hasan BALIKÇI 13-10-2009 19:18

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 63562)
Sevgili dostlar, ne kadar güzel anılar, ne kadar güzel sohbetler, ne kadar güzel yorumlar TABİKİ ne kadar güzel balıklar , yaratılan bu avda katkıları olan kardeşlerimizi yorumcularıda yaşamış gibi izleyenlerıde tebrık ediyorum. Geçen senekı ramazan bayramından sonra bir defa balığa gitmek nasip oldu karaburuna gittim(bir yıl denızlerden uzak kaldım)ama karaburun havasını ciğerlerımıze çekmekten başka kayda değer bişey yaşayamadım yani balık yakalayamadık sayılır, Neyse konuyu uzatmak okuyucuları fazla yormak istemedım, ama sitemızı unutmuş değilim dostları hıç unutmadım bu forum benım evim biliyorum, inanın siteye girmek benı denize çekecek biliyorum ama sizlerı ne kadar çok özlediğimi anlatamam, hepinizi seviyorum Hasan kardeşimin beni dürtüklemesi yeterli oldu. şimdi balığa çıkmak için fırsat mı kollıyacağız ?

bilmem dürtükleyeyimmi sence sen zaten dünden razısın adnan abiiiii:D:D:D

çok sağol abilerin güzeli :)

Samet Eryavuz 14-10-2009 11:41

Konuyu gördügümde parmaklarım mouse ' a tıklayamıyordu .. İçim acıyordu yaşanan güzellikleri ve sohbetleri dusunurken ve okadar çok isteyipte gelemem dolayısıyla.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Allah'ta nasip etsin diğer buluşmalarda aranızda olabilmeyi.
Videoyuda izlerken eridim içten içe. Hepinize Sevgiler Saygılar.

Saat 07:17.