![]() |
Alıntı:
inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşür tanışır kaynaşırız.umarım kanın ısınır SELAMLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[quote=oltacı35;64836]sevgili Hasan kardeşim beni tanımak istemişsin.o zaman sana hayatımdaki iki hobimden kareler gönderiyorum.
inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşür tanışır kaynaşırız.umarım kanın ısınır SELAMLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/QUOTE nazmi abi beni mahçup ettin :Dkanım daha öncedende ısınmıştı zaten merak etme paylaşımını daha öncede tebrik etmiştim ;)iki hobinde çok güzel abi kaza bela vermede bu iki güzel hobini yapmanı dilerim;) tanışır kaynaşırız abi çok sevdiğimiz bir ortak noktamız var neden olmasınki yeterki gönüller bir olsun saygılar abi :) bu arada avatarında çok güzel :) |
Alıntı:
|
İşte budur yaa.Muhteşemsin ustaaaaaa.Can-ı gönülden tebrik ederim,avların her daim en az böyle olsun.:helal::helal::helal::helal:
|
Alıntı:
nedemek şimdi bu allah sağlık sıhat versin yeterki bi mani yokki hem sonra sendeki tişörtün manasını anlamını biliyon ;)senle gitmicezde kimle gitçez :) |
Abi bu ne yaaaa!!!!İnsan imrendirirde bu kadarmı imrendirir!!!
|
Maşşallah dostum,daha nice böyle bereketli avlara...
|
Hasan abi gerçekten tebrik ederim tabiri caizse denizi kurutmuşsunuz. Mandogöz mercan ayarında çipura yakalamışsınız tebrik ederim.. daha bereketli avlar dileğiyle
|
Hasan abim tebrikler :) eline su dökene aşkolsun,dikenlerin içinde güzel bir kırmızı gül var :D diken dedim de olsun da elimize batsın her daim,güzel keyifli bir av olmuş,içine sinmiştir inşallah :) Selamlar.
|
Alıntı:
|
Saat 08:41. |