RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   !!!...Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler ...!!! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6312)

oltacı35 26-10-2009 18:40

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 64768)
götürelim nazmi abi :)ama önce bi tanışalım resmini bi avatarına koy ;):Dkanımız ısınsın gerisi kolay ;)

nazmi abi çok sağol inşallah beraber tutarız :)

sevgili Hasan kardeşim beni tanımak istemişsin.o zaman sana hayatımdaki iki hobimden kareler gönderiyorum.

inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşür tanışır kaynaşırız.umarım kanın ısınır

SELAMLAR

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Hasan BALIKÇI 26-10-2009 20:27

[quote=oltacı35;64836]sevgili Hasan kardeşim beni tanımak istemişsin.o zaman sana hayatımdaki iki hobimden kareler gönderiyorum.

inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşür tanışır kaynaşırız.umarım kanın ısınır

SELAMLAR

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/QUOTE

nazmi abi beni mahçup ettin :Dkanım daha öncedende ısınmıştı zaten merak etme paylaşımını daha öncede tebrik etmiştim ;)iki hobinde çok güzel abi kaza bela vermede bu iki güzel hobini yapmanı dilerim;)

tanışır kaynaşırız abi çok sevdiğimiz bir ortak noktamız var neden olmasınki yeterki gönüller bir olsun

saygılar abi :)

bu arada avatarında çok güzel :)

Hasan BALIKÇI 26-10-2009 20:33

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 64827)
Hey maşallah döktürmüşsün gene usta, helal olsun. Afiyet bal şeker olsun inşallah.

çok sağol kıvanç biladerim hava bozuktu bütün gece uyuduk :Dama sabahı çok keyif verdi .keşke sizlerde olsaydınız :)ama birdahakine inşallah ;)

nevzat 26-10-2009 21:25

İşte budur yaa.Muhteşemsin ustaaaaaa.Can-ı gönülden tebrik ederim,avların her daim en az böyle olsun.:helal::helal::helal::helal:

Hasan BALIKÇI 26-10-2009 21:41

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 64833)
abim ellerine emeğine sağlık... nasip kısmet olurmu bilmiyorum ama inşallah birlikte gideriz paşaların yanına

sağol doğan kardeşim :)

nedemek şimdi bu allah sağlık sıhat versin yeterki bi mani yokki hem sonra sendeki tişörtün manasını anlamını biliyon ;)senle gitmicezde kimle gitçez :)

dilki 26-10-2009 22:46

Abi bu ne yaaaa!!!!İnsan imrendirirde bu kadarmı imrendirir!!!

levrek 27-10-2009 08:05

Maşşallah dostum,daha nice böyle bereketli avlara...

Erhan ÇUKURLU 27-10-2009 12:27

Hasan abi gerçekten tebrik ederim tabiri caizse denizi kurutmuşsunuz. Mandogöz mercan ayarında çipura yakalamışsınız tebrik ederim.. daha bereketli avlar dileğiyle

Sargoz35 27-10-2009 15:19

Hasan abim tebrikler :) eline su dökene aşkolsun,dikenlerin içinde güzel bir kırmızı gül var :D diken dedim de olsun da elimize batsın her daim,güzel keyifli bir av olmuş,içine sinmiştir inşallah :) Selamlar.

Hasan BALIKÇI 27-10-2009 19:19

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 64850)
İşte budur yaa.Muhteşemsin ustaaaaaa.Can-ı gönülden tebrik ederim,avların her daim en az böyle olsun.:helal::helal::helal::helal:

nevzat kardeşim güzel sözlerin çok güzel:)şans ve kısmet diyelim ama seninle beraberde güzel bir av yapacağımı biliyorum :)

Saat 08:41.