RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   !!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6319)

turna 01-11-2009 13:59

Ellerin dert görmesin, süper av ve video maşallah hepside porsiyonluk geliyor, afiyet olsun.
Merak ettim, balığı çekerken neden suya giriyorsunuz ? bu hareket balığı daha fazla ürkütmeye neden olur ve diğer oltalara gelecekleri de kaçırabilir, veya tutulan bak da ürkütüp kafa atmasıyla oltadan kurtulabilir diye düşünüyorum.Bu benim fikrim, balıkların su içindeki ve dışındaki ani hareket ve görüntüleri algılamaları çok kuvvetlidir.

KAZIM_35 02-11-2009 10:41

Hasan abi süpersin :helal: :helal: :helal:
Paşaların da maşallahı var :cool:
Denizin içinden sanki birileri iğneye takıyormuş gibi geldi bana :D:D:D
Daha iyi ve irileri de denk gelsin inşaallah ALLAH'a emanet ol abi ...

ibrahimsepetçi 02-11-2009 11:01

Hasan abi emeğine sağlık selamlar.

Hasan BALIKÇI 02-11-2009 20:06

Alıntı:

turna tafarından gönderildi (Mesaj 65131)
Ellerin dert görmesin, süper av ve video maşallah hepside porsiyonluk geliyor, afiyet olsun.
Merak ettim, balığı çekerken neden suya giriyorsunuz ? bu hareket balığı daha fazla ürkütmeye neden olur ve diğer oltalara gelecekleri de kaçırabilir, veya tutulan bak da ürkütüp kafa atmasıyla oltadan kurtulabilir diye düşünüyorum.Bu benim fikrim, balıkların su içindeki ve dışındaki ani hareket ve görüntüleri algılamaları çok kuvvetlidir.

mehmet abi çok sağol :)

mehmet abi söylediklerin çok doğru katılıyorum :)ancak av yaptığım yer aşırı derecede taşlık kurşun dipte olduğu için ve paşa aşırı agresif bir balık olduğundan devamlı dibe gider yada taşlara girer önümde belli bir mesafede derinlik olduğundan mecburen giriyorum arka tarafımdada oldukça taşlık yani denge sağlanmadığı için ;)yoksa suya girmeye gerek yok :)

necati kardeşimin açmış olduğu video konusundada belli kayaların durumu :)

saygılar :)

Hasan BALIKÇI 02-11-2009 20:08

Alıntı:

KAZIM_35 tafarından gönderildi (Mesaj 65188)
Hasan abi süpersin :helal: :helal: :helal:
Paşaların da maşallahı var :cool:
Denizin içinden sanki birileri iğneye takıyormuş gibi geldi bana :D:D:D
Daha iyi ve irileri de denk gelsin inşaallah ALLAH'a emanet ol abi ...

çok sağol kazım kardeşim acemi şansı olsa gerek ;)birgün sende gelirsen kimin taktığını görürsün:Dbellimi olur senin oltanada takar :);)

Hasan BALIKÇI 02-11-2009 20:09

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 65192)
Hasan abi emeğine sağlık selamlar.

ibrahim biladerim seninde yüreğine sağlık:)dilerim daha iyileri sana denk gelir :)

ADNAN 21-12-2009 22:17

Acemi balıkçı senii ;) hep acemi şansı ;);)

Hasan BALIKÇI 23-12-2009 22:30

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 68125)
Acemi balıkçı senii ;) hep acemi şansı ;);)

Sen öle zannet gel de sana balık tutmayı öğreteyim klavye başında :D

ADNAN 23-12-2009 22:46

Hasoooo :) sen bana karada, ben sana teknede avlanmayı öğretelim mi ? :).. zaten seni tekneye çıkarmadan bırakmıyacağım kısmetse..

mehmetulas 24-12-2009 10:12

hasan abiciğim videonu seyretmemek için çok uğraştım:) ama ensonunda dayanamayıp seyrettim ve mest oldum gene balık tutma krizlerim tuttu:)
abi ellerine sağlık ne muhteşem bir av olmuş öyle bunları seyrettikçe sizinle ava çıkmak için sabırsızlanıyorum.

Saat 12:46.