RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İzmir Tirede Dostluk ve Kardeşlik (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6369)

Necati ARAT 17-11-2009 08:43

[quote = discus; 66.315] tüm dostlarımı kutlarım adına yakışır bu davranışlarından dolayı ...
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ...[/ quote]

[quote = ibrahimz35; 66.323] Böyle güzel birlikteliklerin devamını dilerim ...[/ quote]

Teşkkürler arkadaşlar..
İşallah hep birlikte hep beraber oluruz..

ümit albayrak 17-11-2009 20:37

Selamun aleyküm,
Yazılanları okumaya anca fırsatım oldu malum dünya hayatının koşuşturmacası içinde kaybolup gidiyoruz,Saolsun Necati kardeşim,bizi ziyaret ederek mutlu etti,daha önce yanlızca bir kere reeelde görüşmüş olsakta sebebini anlayamadığım bir şekilde içimde ona karşı bir sıcaklık vardı,nedenini çok sonra anladım;).Daha önce yaşadığım acı tecrübelerden yola çıkan ben,sanal alemdeki kurulan dostlukların nasılda sahteleştiğini çok acı bir şekilde gördüğümden işin aslı,herkese mesafeli durmaya çalışıyorum.Ama tanıdığım insanların bu şekilde içi dışı bir oluşu beni ziyadesiyle mutlu etti.Umarım bu dostluk ve arkadaşlıklarımız reeldede her daim devam eder,bu arkadaşlığa ve kardeşliğe buradan mesajlarıyla destek olan tüm forumdaşlarıma çok teşekkür ederim,umarım en kısa zamanda birliklte olabileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle,herkese en derin sevgilerimle....

Necati ARAT 18-11-2009 08:31

Alıntı:

ümit albayrak tafarından gönderildi (Mesaj 66386)
Selamun aleyküm,

Yazılanları okumaya anca fırsatım oldu malum dünya hayatının koşuşturmacası içinde kaybolup gidiyoruz,Saolsun Necati kardeşim,bizi ziyaret ederek mutlu etti,daha önce yanlızca bir kere reeelde görüşmüş olsakta sebebini anlayamadığım bir şekilde içimde ona karşı bir sıcaklık vardı,nedenini çok sonra anladım;).Daha önce yaşadığım acı tecrübelerden yola çıkan ben,sanal alemdeki kurulan dostlukların nasılda sahteleştiğini çok acı bir şekilde gördüğümden işin aslı,herkese mesafeli durmaya çalışıyorum.Ama tanıdığım insanların bu şekilde içi dışı bir oluşu beni ziyadesiyle mutlu etti.Umarım bu dostluk ve arkadaşlıklarımız reeldede her daim devam eder,bu arkadaşlığa ve kardeşliğe buradan mesajlarıyla destek olan tüm forumdaşlarıma çok teşekkür ederim,umarım en kısa zamanda birliklte olabileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle,herkese en derin sevgilerimle....

AleykümSelam..
Ümit kardeşim bu yazdıklarınla beni Ziyadesiyle Mutlu ettin..
Senin dediğin gibi senin ve Fatih kardaşimle aramızda bir bağlantı olması gerektiğini bende düsünüyordum ama aklımıza gelmezdi ..Küçük emarelerle de sonuca kavuşmamıziyi oldu..

Fatihe dedim gidelim bir gün diye..
Tire kebabınıda yolda yaparız mangal yaka yaka gideriz dediydim .
kişi yeter. hemde gidiş gelişi anca kurtarır ..
Yapın bir organizasyon da gidelim Kurban.....;):)

zuzu 21-11-2009 04:25

çok sevınıyorum boyle guzel dostlukların kurulmasına cookkk

Necati ARAT 23-11-2009 08:39

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 66502)
çok sevınıyorum boyle guzel dostlukların kurulmasına cookkk

Eyvallah Fatihim..
Seninle ne zaman tanışacağız..
Buyur gel yanıma Her daim müsaitim ..;)

Saat 06:39.