![]() |
Öncelikle Carrefour'da bizleri durdurup ta rastgelsin diyerek :D bu güzel ortamın oluşmasında büyük katkısı olan Gökhan abime,yaşanan bu güzelliği RASTGELSİN ailesiyle paylaşan değerli Necati abime sonsuz teşekkürler .
Hayatta her an herşey ,yaşanan ve yaşanacak olaylara vesile olabiliyor. Doğan kardeşim ve Necati abimle birlikte oraya gitmemiz de bu buluşma için bir vesile oldu işte. Bu vesileyle birlikte Gökhan abimizle de tanışmış olmak gerçekten oldukça mutlu etti beni. ALLAH(c.c) daha nice güzellikleri,dostlukları bu güzel (RASTGELSİN) aile bireyleriyle birlikte yaşayabilmemizi nasip etsin inşaallah. |
çok güzel hareketler bunlar Necati :) Bak bende gelecem ama resmimi çekeceksen,yoksa gelmem :D:Dbu güzel buluşmayı bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
sizler bukadar samimi,içten ve sıcak olduktan sonra bu güzelliklerin sonu gelmez kardeşim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gelmek isterim tabiki Kamil abicim,ah şu işlerden başımı biraz olsun kurtarabilsem neler yapacamda olmuyor be ustacım. geçen hafta sonu çalışacam diye sağolsun arkadaşlarım cuma gecesi gelip aldılar saat 24.00 gibi çıktık sabah saat 06.00 da dönüş yaptık ve ben uykusuz vaziyette işe gidip akşamakadar çalıştım.tabi pazar günüde işe devam. en yakın zamanda görüşmek ve kaynaşmak dileğiyle ustacım rasgelsin. saygılar.. |
Dostlukların daim olmasını dilerim.:)
|
Alıntı:
Kazım kardeşim Teşekkürler.. Her zaman her yerde beraberiz..;) |
Alıntı:
Abi ne zaman istersen .. Benim dükkanın kafısı tüm dostlara her daim açık.. Beklerim en kısa zamanda .. Söz seninle 2 resim çetkineceğiz..;) |
Alıntı:
İrfan abim teşekkürler.. Bu arada Yeni avatarın harika olmuş.. elindeki Tuzlusu Balığı değil mi.. Sazanı bıraktın mı yoksa?? ;):D:D:D |
Saat 08:55. |