![]() |
VAY VAY:helal: :helal: :helal: FORAAAA.seni buralarda görmek büyük mutluluk..Bundan böyle sık sık yorum ve paylaşımlarınla aramızda görmek isteriz :helal: :helal: :helal:
|
fora kaptan baya uzun yorum yapmışsın:D:D:D
|
Mehmet kardeşim FORA yeni yeni ısınıyo..Hele bir alışsın, gör bak sen nasıl döküyo kucağındaki taşları...:D :D :D :D :D
|
Alıntı:
|
az ama öz anlatım yapıyor;);)
|
vaaaaaayyyyyybeeeeeeeh:helal::helal::helal::helal:
hepinize helal olsun böyle bir ortamda bulunmayı gerçekten isterdim :)şuraya bakarmısınız herkes neşe içinde daha ne olurki abilik kardeşlik dostluk hey heeeeeeyyyy:Dzaten Süleyman abimizde öyle bir yürek varki teknesinden büyük iyiki varsın be süleyman abi:helal::helal: bu güzel anları telefondada olsa sizinle paylaşmak çok güzeldi çok sağolun :) Mehmet biladerim senin bu azmine hayranım :helal::helal::helal:helalin var ne diyebilirimki söylenecek olan ne var bilmiyorum :)böyle güzel bir günüde sana PAŞA TEAM ileyaşatmakta istiyorum :)inşallah müsait oluruz denk geliriz bir güzellikte bizden sana hediye olsun :)helal olsun kardeşim :) bu paylaşımda ve avda emeği geçen tüm dostlarıma teşekkürler dahada iyileri olsun inşallah |
Alıntı:
sizin gibi güler yüzlü iyi niyetli abi ve kardeşlerin yanında neşelenip eğlenmemek mümkünmü? biliyorumki paşateam lede bir araya gelip böyle neşeli bir av günü geçireceğim bunu samimiyetle söylüyorum sizlerin sayesinde günlerim daha iyi geçiyor evde oturup sizlerle net ortamında yazışmak muhabbet etmek bana çok keyif veriyor stresten sıkıntıdan uzaklaştırıyor tüm rastgele ailesine teşekkür ediyorum:helal::helal::helal::helal: |
Wayyyyyy waaayyyyy maşallah gözümüz yok allah artırsın oltayı atan kazansın diye aklıma geldı, helal olsun ellerınıze sağlık bol bereketli olsun hafta içi bombası olmuş :) süleyman abi bu canılerı nereye götürdün, sankı balık mezatı gibi olmuşş .bol şanslar..sevgı ve saygılarımla..
|
Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir av yapmışsınız. Yerimde duramadım bende sizin yüzünüzden İzmire geldim. Yarın olay mahalini ziyarete gideceğim umarım birkaç şüpheliye ulaşabilirim :) Süleyman abi denk gelirse beraber çekilmiş fotoğraflarımızı ulaştırırım :)
saygılar. |
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Başta Süleyman abim olmak üzere.. Taygun kardeşimi, Mehmet abimi ve serkan abimi canı gönülden kutlarım.. Keyfinize diyecek yok.. İşte dostlar bir araya gelince böyle oluyor.. Kıskanan balık kardeşlerde bu sohbeti merak edip oltalara takılıyor.. Eeee Ne dedik BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE.. Taygun ellerine emeğine sağlık.. Paylaşım için tekrar teşekkürler.. Kalın sağlıcakla.. :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
Saat 17:59. |