![]() |
Fatih, hava müsade ettiği sürece yalnızda olsam mutlaka denizde oluyorum. Denize çıkamadığım günlerde kendimde eksiklik hissediyorum.Zaman zaman yanımda dostlarımda olunca deymeyin keyfime...
|
Süleyman abi, geçen haftaki raporlardan çok heveslenerek bu cumartesi alman bondozunda sabah çapa attık ama, lidakiler yüzümüze gülmedi. Allahtan senin çayın uğurlu geldi de bir tane istavrit ile günü kapattık :) Hafta içi fırsatını bulursam sabahtan bir av yapacağım. Yarın hava düzeliyor gözüküyor. Bu haftanın bol ve kaliteli balıklı geçmesini dilerim.
|
Süleyman abim havalar evlere şenlik bu ara, ne zamandır niyet etmiştik gelmeye olmadı inşallah şu havaların arkasından bir gün çıkarız.
|
Alıntı:
Yalnız pazartesi sabahı, oğlanın diploma törenine katılmak için Ankara'ya gidiyorum nasip olursa çarşambaya dönerim..Denizin güzel olduğu zamanda denizden uzak kalmak beni çok üzüyor. Ama ne yaparsın oğlumun mutlu gününde yanında olmamız lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayirli olmasini dilerim Suleyman abi,umarim sansi ve bahtida acik olur hep esas hayatta....
|
Teşekkür ederim Volkan'ım tüm evlatlarımızın bahtı açık olsun...
|
Saat 10:33. |