RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team Karareis'te... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7193)

dizel45 10-03-2010 18:51

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 76327)
Ne Mutlu bizlere o zaman ;)

MRB.tertip helal olsun gine klasını konuşturmuşun. çok güzel bir paylaşım olmuş emeyinize saglık tertip.:helal: işallah organizasyonda buluşmak dileyiyle ;) :helal:

Hasan BALIKÇI 10-03-2010 18:52

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 76341)
Öncelikle harika gün için katılan herkesi tebrik ederim.
Paylaşan Hasan abime ve Serkan kardeşime de çok çok teşekkürler.
Yemekler, çaylar, alev alev odun ateşi, muhabbet ...
Daha ne olsun :)
Bizlerede nasip olsun inşallah ...

Ayrıca Hasan abi,bende gecen yıl 1 kez gittim oraya ve inan gittiğimiz yeri öyle bir temizledik ki, oranın sakinlerinden olsam derdim " hep gelsinler,etraf temizleniyor sayelerinde " :)
Ki oradan gelen mesajlara bakılırsa onlarda benim gibi düşünmüşler.
Bu Manisalı İzmirli Aydınlı vs. vs. ayrımı yapılmadan hepimizin içten gelerek yapacağı bir davranış olarak düşünüyorum.

çok sağol mehmet kardeşim.:)ben ssadece duyduklarımı anlattım :)demekki öyle güzel bir itibar bırakmışsınızki manisalılar olarak bırak şikayet edilmeyi tam tersine bir isteğiniz olursa yerine getirebileceklerini bile söylediler:)

ben herzaman her konumda üstüne basa basa çevreye saygı gösterilmesini vurguluyorum ;)sadece manisalılar veya izmirliler gibi düşüncem yok bence tüm dünya insanlarının çevre duyarlılığı olmalı :)

Hasan BALIKÇI 10-03-2010 18:57

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 76435)
MRB.tertip helal olsun gine klasını konuşturmuşun. çok güzel bir paylaşım olmuş emeyinize saglık tertip.:helal: işallah organizasyonda buluşmak dileyiyle ;) :helal:

sağol tertibim :)ama burada sadece benim klasım konuşmadı tüm PAŞA TEAM Olarak günümüzdeydik .:)biz bir bütünüz birbirimize bağlıyız ;)

hele o gün bir gelsin 24-25 NİSAN 1.KIYI ORGANİZASYONU Herkez klasını orada gösterecektir ;)hep beraber güzel bir organizasyona ve dostluğa adımızı tek tek yazdıracağız :)

iskorpit 11-03-2010 08:20

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 76437)
sağol tertibim :)ama burada sadece benim klasım konuşmadı tüm PAŞA TEAM Olarak günümüzdeydik .:)biz bir bütünüz birbirimize bağlıyız ;)

hele o gün bir gelsin 24-25 NİSAN 1.KIYI ORGANİZASYONU Herkez klasını orada gösterecektir ;)hep beraber güzel bir organizasyona ve dostluğa adımızı tek tek yazdıracağız :)

:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:

Kamil ESEN 11-03-2010 08:42

Bir gün beklettiniz konu açacaz diye ben bir gün girmeyince forumu süslemisiniz.Hem organizasyonu hem konuyu ben yokken halletmişsiniz.Bayat haber gibi oldu ama,okunmamış gazete hep yenidir formülüyle ben de yeni gibi okudum artık.:P:PMaşallah balık var,muhabbet var,dostluk var,neşe var,eğlence var,misafirperverlik var,artı gelecek planları var.;)Eh ben size ne diyeyim artık.Allah iyiliğinizi versin .:)Eksik olmayın arkadaşlar..Organizasyonda buluşmak dileğiyle..saygı ve sevgilerimle..Rastgelsin..

Necati ARAT 11-03-2010 08:44

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 76532)
Bir gün beklettiniz konu açacaz diye ben bir gün girmeyince forumu süslemisiniz.Hem organizasyonu hem konuyu ben yokken halletmişsiniz.Bayat haber gibi oldu ama,okunmamış gazete hep yenidir formülüyle ben de yeni gibi okudum artık.:P:PMaşallah balık var,muhabbet var,dostluk var,neşe var,eğlence var,misafirperverlik var,artı gelecek planları var.;)Eh ben size ne diyeyim artık.Allah iyiliğinizi versin .:)Eksik olmayın arkadaşlar..Organizasyonda buluşmak dileğiyle..saygı ve sevgilerimle..Rastgelsin..

Abi org 24-25 nisan cumartesi pazar..
Şimdi sen pazar kursum var diye asarsın bu işi ..:'(:D:D

Kamil ESEN 11-03-2010 08:48

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 76534)
Abi org 24-25 nisan cumartesi pazar..
Şimdi sen pazar kursum var diye asarsın bu işi ..:'(:D:D

Cumartesi sabah gelir akşam dönerim ,yinede kaçırmam merak etme;)

Necati ARAT 11-03-2010 09:04

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 76536)
Cumartesi sabah gelir akşam dönerim ,yinede kaçırmam merak etme;)

Abim gece kalcaz ..
Tıpkı geçen seferki gibi ;) ;)

Kamil ESEN 11-03-2010 09:05

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 76544)

Abim gece kalcaz ..
Tıpkı geçen seferki gibi ;) ;)

Bu sefer daha güzel olur..Ustalaştık ya :P:P

muratbaykent 11-03-2010 14:35

Maşallah maşallah.Hem sohbet şahane hem balık şahane.Tüm ekibin ellerine sağlık.Eminin herkes stresini atmıştır.Çok güzel kareler.Tebrikler Serkan.

Saat 09:19.