RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7197)

Hasan BALIKÇI 11-03-2010 19:15

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 76542)
Hasan abi önce seni ünlü yapcaz haberin olsun:P:P
Yapılan tüm çalışmalar için teşekkürler.Bizde burdan Manisa grubu olarak gereğini yapacağız.

kamil kardeşim ben ünlü olmak istemiyorumki ;)beni sevenlerim ve sevdiklerim yalnız bırakmasın bundan daha iyi bir şöhret olurmu :)
ben yeterince acemiliğimle şöhretim zaten merak etme :D
ama dostlarımla güzel bir kıyı organizasyonunu gerçekleştirmek benim için ayrı bir onur ve gurur olacaktır ;)

şimdiye kadar yaptığım hiç bir şeyde karşılık beklemedim beklememde :)amacım şöhret olmak deyil amacım birşeyler öğretebilmek ve birşeyler verebilmek :)

bu güzel organizasyona tüm dostlarımızı kendi adıma deyil rastgelsin adına davet ediyorum :)

saygılar sevgiler :)

alaaddin 11-03-2010 19:47

Bu güzel ortamda bende orada olmak istiyorum. Allahtan bi mani olmassa mutlaka geleceğim. Saygılar, bu paylaşımınız için.

Doğan ÖZCAN 11-03-2010 20:14

Evet değerli dostlar
Beklenen organizayon ALLAH (C.C) izin verirse gerçekleşecek... ümit ederim çok güzel bir hava olur ve güzel anları hep birlikte yaşarız...
Ateş başı sohbetler , odun ateşinde sakızlı kahveler bol muhabbet bol kahkaha içinde geçen bir organizayon olması tek temennimiz...
Zannediyorum ki katılım çok olacak... ortamın ne kadar güzel olacağını hepimiz merak ediyor ve günün gelmesini bekliyoruz ...
Herkes için güzel bir an olması dileklerimle sağlıkla kalın...
:helal::helal::helal::helal::helal::helal:
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

ADNAN 11-03-2010 21:08

Evet Yaaa organizatör olarak bu geziyı baştan sona desteklıyorum, ben kısmetse 2 kişiyim ,

Hasan BALIKÇI 11-03-2010 23:51

Alıntı:

alaaddin tafarından gönderildi (Mesaj 76687)
Bu güzel ortamda bende orada olmak istiyorum. Allahtan bi mani olmassa mutlaka geleceğim. Saygılar, bu paylaşımınız için.

başımızın üzerinde yeriniz vardır :)bekleriz ;)çok güzel bir organizasyon olacağı belli oluyor :)

Mehmet BODUROĞLU 12-03-2010 11:44

Hasan abi.
Ben olta hazırlayacam da organizasyon için :)
kaç numara iğneden bağlayayım.
Bir el atıver olaya :)

Hasan BALIKÇI 12-03-2010 19:26

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 76790)
Hasan abi.
Ben olta hazırlayacam da organizasyon için :)
kaç numara iğneden bağlayayım.
Bir el atıver olaya :)

o kolay mehmet kardeşim.:)yardımcı olurum ben sana organizasyon günü yaklaştıkça dahada detaylı bilgiler vereceğim.;)ben hiç 1 numara ve büyüğünden başka iğne kullanmıyorumki:);) yalnız orada biliyorsun mercanda çıkıyor nisan ayında onun için 4 numara mustang iğnelerde güzel ;)

Hasan BALIKÇI 13-03-2010 16:17

Alıntı:

alaaddin tafarından gönderildi (Mesaj 76687)

inşallah kareşim :)senide aramızda görmek güzel olur ;)

Kamil ESEN 14-03-2010 14:33

Ben balık oltası getirmeyecem Hasan abi.Ne balık tuttun yarısı benim:)

kekeme 14-03-2010 16:55

inşallah bir manidarlıgımız çıkmaz.organizasyona iştirak ederiz.

Saat 17:32.