RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7291)

Taygun KOCABIYIK 22-03-2010 11:09

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 77970)
Maşallah, yakında Süleyman abinin teknesine bir web cam koyup online olarak yayına başlaması an meseledir.

Evet hakikaten Süleyman kaptan 3g teknolojisine geçsin artık :D
Canlı canlı seyredelim...

kaptankarabulut 22-03-2010 16:34

Taygun'cum ilerki zamanlarda oda olur inşallah..Böyle dostluklar ve beraberinde ilerleyen teknoloji oldukca her şey olur..

Anıl ÜNALAN 22-03-2010 16:51

Ellerinize sağlık abi çok güzel görüntüler. Balık bahane muhabbet şahane ;)

Hasan BALIKÇI 22-03-2010 18:55

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 77912)
Tüm katılımcıları kutlarım ;)
Yanlız hasan abi bu sefer paşa yok hayırdır...:(:(

yav önerim paşayı bırak ben o teknenin üstünde çay serfisi yaptım :Doda nasıl servisse tutuna tutuna zorla nerdeyse balıklarla beraber yüzcektim.:D
sen hala paşayı bana soruyosun ne bileyim nerde ben önüme bakmaktan paşa maşa görmedim:Dkolaysa gel sen tut:Daha süleyman abi orda :D:D

şaka bi yanada tekne bana ters süleyman abi olmasaydı ben zor giderdim o tekneye.;)ben ormancı olmayı tercih ediyorum benim işim kıyılar ;)

Hasan BALIKÇI 22-03-2010 18:57

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 77921)
Tebrikler abi.
Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Süleyman kaptanın çayı ve muhabbetinden sonra
birde Serkan ile birlikte teknede balık yemek.
Daha ne olsun .
Hasan abi senide teknede gördük ya:)

çok sağol mehmet kardeşim :)aynen dediğin gibi harika bir gün oldu :)
bu beraberliği beraberde yaşıcaz inşallah :)

Hasan BALIKÇI 22-03-2010 18:59

Alıntı:

fora serkan tafarından gönderildi (Mesaj 77931)
sevgili hasan abicim ekip arkadaşlarımız ve seninle güzel bir gün yaşadık tekrar devamının gelmesini temenliederim . hem karadan hem denizden.seninle tanışmak muhappette bulunmak çok keyifli oldu çok teşekkürler.tüm arkadaşlara selamlar saygılar.

dediğn gibi serkan güzel birgün oldu :)olduda daha güzeli seninle tanışmaktı nihayetinde buda oldu bundan sonrada seni ve süleyman abiyi kıyıya götürürüm bide ben misafir edeyim :)

paşalı 22-03-2010 19:26

Tek kelime ile muhteşemsiniz.Hasancım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Süleyman kaptanı ve Serkan kardeşimide kutluyorum.En kötü gününüz böyle olsun.

Raif Yelkenci 22-03-2010 20:17

Sevgili Hasan sen karadan avda üstatsın tartışılmaz ama o havanın güzelliği ve muhabbet te bir başka güzel olsa gerek .selamlar rast gele

adolomorola 22-03-2010 20:32

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 78035)
yav önerim paşayı bırak ben o teknenin üstünde çay serfisi yaptım :Doda nasıl servisse tutuna tutuna zorla nerdeyse balıklarla beraber yüzcektim.:D
sen hala paşayı bana soruyosun ne bileyim nerde ben önüme bakmaktan paşa maşa görmedim:Dkolaysa gel sen tut:Daha süleyman abi orda :D:D

şaka bi yanada tekne bana ters süleyman abi olmasaydı ben zor giderdim o tekneye.;)ben ormancı olmayı tercih ediyorum benim işim kıyılar ;)

Görecez seni bu sezon tatlısu avında merak etme :D

Hasan BALIKÇI 22-03-2010 22:12

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 78046)
Görecez seni bu sezon tatlısu avında merak etme :D

tamam biladerim ;)bide o avı yapalım :)ondan sonrada ben paşa tutmayayım:D:D:D
ben bilmediğim avlara sadece dostlarımla sevdiklerimle sohbete gelirim :)öyle istersen varım :)

Saat 06:44.