RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Balıkmı? Dostlukmu? Sohbetmi? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7462)

Hasan BALIKÇI 20-04-2010 19:36

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 81739)
Balıkta insanın yanında balık tutmaktan zevk alan biri oldumu deymeyin keyfime.Balık varmış yokmuş umrumda olmaz.Ama balık tutma zevkine nadim olmamış biri ile balığa gidersen yandın hadi gidelim nerede balık?Boşuna geldik gibi laflar gelde sen bu adamla balık bahane dostluk şahane teorisini benimse bilmem anlatabildimmi?Balıkta balıktan zevk alan birini buldummu elin yabancısıda olsa sohbeti muhabeti alır götürür beni güzelliklere.Balık varmış yokmuş hiç önemli değil.Kısacası balık olmasada dostluk olur.Ama bir ikide balık olursa daha başka olur.

turgay abi :helal::helal::helal::helal::helal:

hadi dönelim diyenlere çokmu kızıyorsun?
sende benim gibi yap abi balık tutmayı sevenlerle git ;)desene zaten öyle yapıyorum :D:D

Aydın35 20-04-2010 20:47

Aslında verilecek en güzel cevabı yapılan organizasyon veriyor sanırım.Bu kadar insan sadece oraya balık tutmak içinmi geliyor?Oraya gelirken yapacakları masraf ile 2 kasa balık alırlar veya balık tutma oltadaki o tıkırtı içinmi sanmıyorum buda olamaz onu yapmak istiyen gider benim gibi körfeze hemen dibine oltayı salıp kaya balıklarının yemi nasıl çalışını izler.Demekki buradaki insnaların balık tutmak harici bir ortak noktaları daha var oda dost ve muhabbet peşinde koşmalarıdır.Ama illaki bu muhabbeti dahada eşsiz kılıcak şeyler vardır biz bu muhabbeti aynı anda balık tutarak eşsiz kılmak istemişiz bu bize kalmış birşey isterseniz oltaları bırakıpta gidelim bana uyar..Saygılarımla Dilediğiniz gibi yaşamanız temennilerimle

xnode 20-04-2010 20:50

Kısaca,

Balık merakı sohbet için...
Sohbet ise dostluk kurmak için vesile...

Hasan BALIKÇI 20-04-2010 20:52

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 81761)
Aslında verilecek en güzel cevabı yapılan organizasyon veriyor sanırım.Bu kadar insan sadece oraya balık tutmak içinmi geliyor?Oraya gelirken yapacakları masraf ile 2 kasa balık alırlar veya balık tutma oltadaki o tıkırtı içinmi sanmıyorum buda olamaz onu yapmak istiyen gider benim gibi körfeze hemen dibine oltayı salıp kaya balıklarının yemi nasıl çalışını izler.Demekki buradaki insnaların balık tutmak harici bir ortak noktaları daha var oda dost ve muhabbet peşinde koşmalarıdır.Ama illaki bu muhabbeti dahada eşsiz kılıcak şeyler vardır biz bu muhabbeti aynı anda balık tutarak eşsiz kılmak istemişiz bu bize kalmış birşey isterseniz oltaları bırakıpta gidelim bana uyar..Saygılarımla Dilediğiniz gibi yaşamanız temennilerimle

buda güzel bir yazı eline yüreğine sağlık aydın kardeşim;)
oltasız bile gelebilirim diyorsun yani ;):D:D

Aydın35 20-04-2010 20:59

aynen öyle Hasan abim dediğim gibi bırakırım takımları gelirim.Dediğim gibi balık bir hobi benim gözümde hobiler zaman içerisinde değişiklik gösterebilir ama ya dostluk ?Dost dediğiniz zaman akan sular durur bazen can bazen canan olur insana bu işinde hobisi olmaz delikanlılığı olur...

Hasan BALIKÇI 20-04-2010 21:00

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 81762)
Kısaca,

Balık merakı sohbet için...
Sohbet ise dostluk kurmak için vesile...

cem demekki hepsi birbirini tetikliyor ;)biri olmazsa diğeri olmuyor.:)

Hasan BALIKÇI 20-04-2010 21:07

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 81764)
aynen öyle Hasan abim dediğim gibi bırakırım takımları gelirim.Dediğim gibi balık bir hobi benim gözümde hobiler zaman içerisinde değişiklik gösterebilir ama ya dostluk ?Dost dediğiniz zaman akan sular durur bazen can bazen canan olur insana bu işinde hobisi olmaz delikanlılığı olur...

aydın kardeşim ne diyeyimki bunun sayesinde çok güzel kalıcı ve sağlam dostluklar edindim :)halada ediniyorum :)

boşuna denmemiş ne verirsen elinle o gelir seninle :);)

Aydın35 20-04-2010 21:10

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81766)
aydın kardeşim ne diyeyimki bunun sayesinde çok güzel kalıcı ve sağlam dostluklar edindim :)halada ediniyorum :)

boşuna denmemiş ne verirsen elinle o gelir seninle :);)

Hah ne güzel söylemişsin abi bunun sayesinde dostlar.Olay budur ben balığa merak salmasaydım sen ve senin gibi abilerimi nasıl tanırdım nerden tanırdım bak işte resmen canlı bir örnek burada balık bahane olmuş bize :)

Hasan BALIKÇI 20-04-2010 21:15

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 81767)
Hah ne güzel söylemişsin abi bunun sayesinde dostlar.Olay budur ben balığa merak salmasaydım sen ve senin gibi abilerimi nasıl tanırdım nerden tanırdım bak işte resmen canlı bir örnek burada balık bahane olmuş bize :)

bencede öyle oluyor devamıda olacak ;)demekki yüreklerimiz geniş ;)

yenal45 21-04-2010 18:55

boşuna demediler balık bağane benim için balı herzaman ikinci pilandır orada kalıcı dosluklar ve arkadaşlıklar bulmak iyi anılar bırakmak önemli benim için ileride gösümüzü gere gere anlatacağımız anılar yanlışmıyyım düşüncemde rastgelsin

Saat 08:13.