![]() |
Alıntı:
hadi dönelim diyenlere çokmu kızıyorsun? sende benim gibi yap abi balık tutmayı sevenlerle git ;)desene zaten öyle yapıyorum :D:D |
Aslında verilecek en güzel cevabı yapılan organizasyon veriyor sanırım.Bu kadar insan sadece oraya balık tutmak içinmi geliyor?Oraya gelirken yapacakları masraf ile 2 kasa balık alırlar veya balık tutma oltadaki o tıkırtı içinmi sanmıyorum buda olamaz onu yapmak istiyen gider benim gibi körfeze hemen dibine oltayı salıp kaya balıklarının yemi nasıl çalışını izler.Demekki buradaki insnaların balık tutmak harici bir ortak noktaları daha var oda dost ve muhabbet peşinde koşmalarıdır.Ama illaki bu muhabbeti dahada eşsiz kılıcak şeyler vardır biz bu muhabbeti aynı anda balık tutarak eşsiz kılmak istemişiz bu bize kalmış birşey isterseniz oltaları bırakıpta gidelim bana uyar..Saygılarımla Dilediğiniz gibi yaşamanız temennilerimle
|
Kısaca,
Balık merakı sohbet için... Sohbet ise dostluk kurmak için vesile... |
Alıntı:
oltasız bile gelebilirim diyorsun yani ;):D:D |
aynen öyle Hasan abim dediğim gibi bırakırım takımları gelirim.Dediğim gibi balık bir hobi benim gözümde hobiler zaman içerisinde değişiklik gösterebilir ama ya dostluk ?Dost dediğiniz zaman akan sular durur bazen can bazen canan olur insana bu işinde hobisi olmaz delikanlılığı olur...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
boşuna denmemiş ne verirsen elinle o gelir seninle :);) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
boşuna demediler balık bağane benim için balı herzaman ikinci pilandır orada kalıcı dosluklar ve arkadaşlıklar bulmak iyi anılar bırakmak önemli benim için ileride gösümüzü gere gere anlatacağımız anılar yanlışmıyyım düşüncemde rastgelsin
|
Saat 08:13. |