RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tüm balıkçı arkadaşlarıma merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7534)

haluk deniz 03-05-2010 21:52

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 83192)
Haluk abi engin bilgilerinden faydalanacağımız için çok mutluyum, en kısa sürede gerçek hayattada tanışmak dileğiyle.
Hoşgeldin...

Teşekkürler Hepimizin biribirimizden daha çok öğrenecek şeylerimiz var
bende sizlerle tanışmayı isterm

Necati ARAT 04-05-2010 10:13

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 83220)
Hasan kardeşim sağolsun söylediği güzel sözler kendi iç güzelliğinden kaynaklanıyor
Tabiki bende sizlerle tanışmayı çok isterim Hasan ile konuşalım yakın bir zamanda biryerde toplanıp çay içelim

Haluk abi çaya ne hacet..
Hasan abim ve diğer dostlar bilirler..
Damla sakızlı Türk kahvesine ne dersin..
Abim buyur gel misafirim ol..
Yerim kolay Pasaport iskelede gerekirse açık adreste verebilirim..
Yeterki müsait olduğumda gelirim de..

Saygılar..
Tanışmak üzere..

xnode 04-05-2010 11:57

Haluk bey hoşgeldiniz;
Bilgilendirici mesajlarınızı ve deneyimlerinizi aktarmanızı memnuniyetle bekleriz.
Forumumuz hakkındaki olumlu düşünceleriniz için de ayrıca çok teşekkürler.
Başarılar dilerim.

haluk deniz 04-05-2010 18:46

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 83296)

Haluk abi çaya ne hacet..
Hasan abim ve diğer dostlar bilirler..
Damla sakızlı Türk kahvesine ne dersin..
Abim buyur gel misafirim ol..
Yerim kolay Pasaport iskelede gerekirse açık adreste verebilirim..
Yeterki müsait olduğumda gelirim de..

Saygılar..
Tanışmak üzere..

tabii bu teklife hayır demek mümkünmü;)

haluk deniz 04-05-2010 18:50

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 83299)
Haluk bey hoşgeldiniz;
Bilgilendirici mesajlarınızı ve deneyimlerinizi aktarmanızı memnuniyetle bekleriz.
Forumumuz hakkındaki olumlu düşünceleriniz için de ayrıca çok teşekkürler.
Başarılar dilerim.

Teşekkürler Cem
oğlumun adıda cem ve 1975 doğumlu
sizlere faydalı olmaya çalışacağım.Bu güzel düşüncelere sahip olmama sebep sizlersiniz bende sizleri kutlarım

Hasan BALIKÇI 04-05-2010 19:32

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 83169)
Hasan kardeşim ilgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Sizlerden bu güzel sözleri duymak inanın beni çok mutlu ediyor. Ben Amatör Balıkçılık camiasına elimden geldiğimce faydalı olmaya çalıştım ve çalışıyorum. Gördüğüm kadarıyla sizlerde elinizden geleni yapıyorsunuz. Yolunuz açık olur inşallah.
Senin gibi bu işe gönül vermiş arkadaş canlısı bir arkadaşımla balığa çıkmak banada çok keyif verecektir. Çok keyifli sohpetler yapacağımızdan eminim.
En kısa zamanda beraberce aynı suya olta indirmek umuduyla sağlıcakla kal Hasan kardeşim
RASTGELE

haluk abi bu hafta deyil ama birdahaki hafta bu av mevzusunu gerçekleştirelim ;)on senedir seninle tanışmak senin gibi büyük bir üstadla denize olta atmak herhalde benim için bi hayaldi ama galiba gerçek oluyor :helal::helal::helal:

er35han 05-05-2010 17:56

haluk abi tekrar hoşgeldiniz,''yolu sevgiden geçen herkesle bir gün biryerlerde buluşuruz'' demişti usta yorumcu kayahan. bende,gönlünde balık sevdası olan herkes bir gün bir kıyı şeridinde buluşur diyorum,buluşmak tanışmak dileğiyle..

Fedai 05-05-2010 19:18

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 83041)
Arkadaşlar uzun bir süre önce forumunuza kayıt olmuştum ancak sizlere yazma fırsatım olmadı. Bugün benim kurmuş olduğum foruma üye olan arkadaşların Mersin koyda av yapmaları sebebiyle Hasan Balıçı kardeşim ile telefonda görüşme fırsatım oldu. Daha evvel kendisi ile yazışma fırsatım olmuştu sağolsun bu yazışma sırasında 2000 yılında yazmış olduğum Amatör Olta Balıkçılığı Ve Balık Tutma Teknikleri adlı Kitabımı okumuş bir arkadaşımdan duyulabileceğim ve beni çok mutlu eden sözler duymuştum. Beni foruma davet etti bende kendisini kırmayıp. Sizlerle tanışmak üzere bu satırları yazıyorum
Gördüğüm kadarıyla seviyeli bir topluluk oluşturmuşsunuz dostluklarınız ve paylaşımlarınız daim olsun
Rastgele

Haluk Abim
Bende yeniyim ama hos geldiniz:)

haluk deniz 05-05-2010 20:37

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 83357)
haluk abi bu hafta deyil ama birdahaki hafta bu av mevzusunu gerçekleştirelim ;)on senedir seninle tanışmak senin gibi büyük bir üstadla denize olta atmak herhalde benim için bi hayaldi ama galiba gerçek oluyor :helal::helal::helal:

Hasan kararlaştırırız bir ara bende memnun olurum

haluk deniz 05-05-2010 20:39

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi (Mesaj 83450)
haluk abi tekrar hoşgeldiniz,''yolu sevgiden geçen herkesle bir gün biryerlerde buluşuruz'' demişti usta yorumcu kayahan. bende,gönlünde balık sevdası olan herkes bir gün bir kıyı şeridinde buluşur diyorum,buluşmak tanışmak dileğiyle..

Erhan teşekkür ederim çok güzel bir yorumdu görüşmek dileğiyle

Saat 10:33.