![]() |
Alıntı:
suleyman abı ben senınle cuma gunu konusmustum ama dalgınlıga geldı sanırım... sorun dııl go nuller bır olsun bız her zaman cıkarız ... |
Tebrikederim güzel bir av .....
|
tşk.ler süleyman kaptan dostluğun ve yaklaşımın için. gerçekten bugün sayende iyi geçti en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakal. rastgelsin
|
Süleyman abi bu kadro orada olurda balık olmazmı.
Balıklar nasıl kendileri tekneye atlamadı ben ona şaşırıyorum;) Bu görüntüleri bizlerle paylaşıp dostluğun sıcaklığını yaşattığınız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim:helal::helal::helal:. Paylaşım için teşekkürler. |
Süleyman abi gerçekten o gün çok güzeldi ..;)
Kaptanın balıklarını yerinde gördük denetledik..;) Hatta eve bile götürdüm ..:P Yanlış anlamayın test edelim, balıklar güzelmi diye..:) Test ettik onayladık..;) Hem balıklar Kaptan tarafından yakalanmış.. Hemde çook lezzetliler..:helal::helal::D:D:D Abim konu için ve balıklar için teşekkürler..;) Livarın hiç boşalmasın işaallah..;) Not ...:Ben gelince boşaltırım...:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sizin yanınıza gelmeden 1 saat kadar denize açıldık.. Evet o halle balık yakalamaya gayret ettik ama maalesef.. ama tabiiki işimi garantiye almıştım.. Nede olsa Kaptanımın livar doluydu.. İltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim. Bizde sohbetin muhabbetin belini kıralım dedik.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Saat 01:02. |