![]() |
Hasan abi ve Süleyman abi, mesajınızı okudum ve çok duygulandım. Şu an için bildiğimiz belkide tek ortak noktamız balıkçılık ve buna rağman kalplerimizin birbirimize bu kadar yakın muhabbette olması muhteşem bir şey. Yakın ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu arada İstanbuldan bir isteğiniz varsa başım üstüne. Görüşmek üzere Allaha ement olun. Saygılarımla.
|
Alıntı:
İstanbul dan isteğimiz dostlarınla beraber kazasız belasız bizlere katılmandır :) sevgilerimle :) |
Sizler gibi değerli dostlarımızla böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için mutluluk verici birşey.Çok zevkli geçeceğinden eminiz.
Daha öncede belirttiğimiz gibi Gökhan ve ben bu organizasyon için Süleyman amcanın ve Hasan abimizin dediği gibi hiç bir çıkar beklemeden her türlü katkıda bulunmaya hazırız ve teknemizi organizasyon için hazırlamaya başkadık.( Bisküviler hazır) :) Fakat bu organizasyonda yöneticilerin ÖZELLİKLE balık tutmasını istiyoruz :) Hasan abi bu organizasyonda kullanılacak yemler ve takımlar hakkında bilgi vermeyi unutmuşsun :) |
Alıntı:
|
Bir aksilik olmazsa Kartal Team olarak bu sefer biz de orada olacağız. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Balık bahane, dostluk şahane ;)
|
Alıntı:
bu arada arda yeğenimizin son durumu nasıl ;)umarım aksi bir gelişme yoktur :)tekrardan geçmiş olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
dediğin gibi çok güzel ve keyifli bir gün yaşayacağımızdan kuşkum yok zaten :)baksana kartal team tam kadro.:)isimleri bildir listeye ilave edilsin;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 11:09. |