RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org farkı ve TEKNE ORGANİZASYONU (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7597)

Ahmet TARİH 13-05-2010 20:24

Hasan abi ve Süleyman abi, mesajınızı okudum ve çok duygulandım. Şu an için bildiğimiz belkide tek ortak noktamız balıkçılık ve buna rağman kalplerimizin birbirimize bu kadar yakın muhabbette olması muhteşem bir şey. Yakın ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu arada İstanbuldan bir isteğiniz varsa başım üstüne. Görüşmek üzere Allaha ement olun. Saygılarımla.

Hasan BALIKÇI 13-05-2010 22:09

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 84365)
Hasan abi ve Süleyman abi, mesajınızı okudum ve çok duygulandım. Şu an için bildiğimiz belkide tek ortak noktamız balıkçılık ve buna rağman kalplerimizin birbirimize bu kadar yakın muhabbette olması muhteşem bir şey. Yakın ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu arada İstanbuldan bir isteğiniz varsa başım üstüne. Görüşmek üzere Allaha ement olun. Saygılarımla.

en büyük hediye sizler gibi dostlar edinmektir.:)

İstanbul dan isteğimiz dostlarınla beraber kazasız belasız bizlere katılmandır :)

sevgilerimle :)

Denizkızı35 13-05-2010 23:05

Sizler gibi değerli dostlarımızla böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için mutluluk verici birşey.Çok zevkli geçeceğinden eminiz.
Daha öncede belirttiğimiz gibi Gökhan ve ben bu organizasyon için Süleyman amcanın ve Hasan abimizin dediği gibi hiç bir çıkar beklemeden her türlü katkıda bulunmaya hazırız ve teknemizi organizasyon için hazırlamaya başkadık.( Bisküviler hazır) :)
Fakat bu organizasyonda yöneticilerin ÖZELLİKLE balık tutmasını istiyoruz :)
Hasan abi bu organizasyonda kullanılacak yemler ve takımlar hakkında bilgi vermeyi unutmuşsun :)

Kamil ESEN 14-05-2010 07:50

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 84409)
Sizler gibi değerli dostlarımızla böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için mutluluk verici birşey.Çok zevkli geçeceğinden eminiz.
Daha öncede belirttiğimiz gibi Gökhan ve ben bu organizasyon için Süleyman amcanın ve Hasan abimizin dediği gibi hiç bir çıkar beklemeden her türlü katkıda bulunmaya hazırız ve teknemizi organizasyon için hazırlamaya başkadık.( Bisküviler hazır) :)
Fakat bu organizasyonda yöneticilerin ÖZELLİKLE balık tutmasını istiyoruz :)
Hasan abi bu organizasyonda kullanılacak yemler ve takımlar hakkında bilgi vermeyi unutmuşsun :)

Bak bu çok önemli..;)İyiki hatırlatmışsınız..

The Lunatic 14-05-2010 16:31

Bir aksilik olmazsa Kartal Team olarak bu sefer biz de orada olacağız. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Balık bahane, dostluk şahane ;)

Hasan BALIKÇI 14-05-2010 18:18

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 84478)
Bir aksilik olmazsa Kartal Team olarak bu sefer biz de orada olacağız. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Balık bahane, dostluk şahane ;)

uğur kardeşim kartal team olarak katılırsan çok memnun oluruz :)

bu arada arda yeğenimizin son durumu nasıl ;)umarım aksi bir gelişme yoktur :)tekrardan geçmiş olsun :)

The Lunatic 14-05-2010 20:29

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 84485)
uğur kardeşim kartal team olarak katılırsan çok memnun oluruz :)

bu arada arda yeğenimizin son durumu nasıl ;)umarım aksi bir gelişme yoktur :)tekrardan geçmiş olsun :)

İnşallah hep beraber güzel, keyifli bir gün yaşayacağız Hasan Abim. Arda'nın sağlık durumu gayet iyi, bu hafta okula gitmeye başladı tekrar. Kırılan dişlerle ilgili tedavi devam ediyor ama o da bitecek yakında. Sizlerin geçmiş olsun dileklerini hem ona hem de anne-babasına tek tek okudum. Herkese sonsuz teşekkürlerini iletiyorlar...

Hasan BALIKÇI 14-05-2010 20:39

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 84496)
İnşallah hep beraber güzel, keyifli bir gün yaşayacağız Hasan Abim. Arda'nın sağlık durumu gayet iyi, bu hafta okula gitmeye başladı tekrar. Kırılan dişlerle ilgili tedavi devam ediyor ama o da bitecek yakında. Sizlerin geçmiş olsun dileklerini hem ona hem de anne-babasına tek tek okudum. Herkese sonsuz teşekkürlerini iletiyorlar...

çok sevindim uğur kardeşim.:)allah birdaha böyle görünmez kaza vermesin :)

dediğin gibi çok güzel ve keyifli bir gün yaşayacağımızdan kuşkum yok zaten :)baksana kartal team tam kadro.:)isimleri bildir listeye ilave edilsin;)

kaptankarabulut 14-05-2010 21:43

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 84365)

Ahmet kardeşim, İstanbul'dan sadece senin ve ekibinin sağ salim gelip gitmenizi ve bizlerin gönül misafirimiz olmanızı isteriz. İnşallah bir aksilik olmaz ve tanışma olanağımız olur...

The Lunatic 14-05-2010 23:42

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 84498)
çok sevindim uğur kardeşim.:)allah birdaha böyle görünmez kaza vermesin :)

dediğin gibi çok güzel ve keyifli bir gün yaşayacağımızdan kuşkum yok zaten :)baksana kartal team tam kadro.:)isimleri bildir listeye ilave edilsin;)

İsimleri bildirdim abi. Bu arada dün gece bir çılgınlık yapıp Karareis'e gittik. Sonuç hüsran tabii :D Paşalar sen yoksan gelmiyor :)

Saat 11:09.