RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Tayakadın, Arnavutköy göllerinden bazıları (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7660)

hamit34 22-07-2010 08:52

[quote=ukg79;89350]hamit abi yolumuz düşerse elbetteki ilk önce seni ararız oldukça güzel fotolar emeğine sağlık...:helal:[/QUOT inşallah elimizden ne yardım geliyorsa yaparız elbette

bay_maximum 29-08-2010 10:26

bende hamit abi senden şöyle oltamın pasını silecek mısırıma hamuruma yok olmaz demeyecek :) israil sazansız aynalı sarı pullu sazan olan temiz bir göl adresi ver dicektim aslında arnavutköydeyim o kadar göl varki hepsine gitmeye kalksam hevesim kırılcak bildiğin varsa iş yapar dediğin avlak çok güzel olur resimleri koyup inş adını zikrederiz...

hamit34 30-08-2010 19:50

Alıntı:

bay_maximum tafarından gönderildi (Mesaj 92034)
bende hamit abi senden şöyle oltamın pasını silecek mısırıma hamuruma yok olmaz demeyecek :) israil sazansız aynalı sarı pullu sazan olan temiz bir göl adresi ver dicektim aslında arnavutköydeyim o kadar göl varki hepsine gitmeye kalksam hevesim kırılcak bildiğin varsa iş yapar dediğin avlak çok güzel olur resimleri koyup inş adını zikrederiz...

inşallah bekleriz resimleri su an önere bileceğim yolu düzgün ve avlanmanın serbest olduğu ve sadece aynalı ve karasazan turna ve yayın yapan bir göl söyleyebilirim bulmanın gitmenin kolay olması açısından ihsaniye köyünden bollucaya giderken soldaki büyk göl fakat buralarda balık yakalamak zor iş yemlemek ve beklemek gerek en küçük balık kiloluk çıkıyor birde çiftalan köyü tarafında belediyenin köbek barnağı var oranın arkasındaki göl oda aynı dır israil çıkmaz oralarda yok çünki

lazuri 30-08-2010 20:50

selamlar bana zıpkınla dalmaya eşlık edecek arkadaş arıyırum istanbul syran tepede oturuyorum yalnız dalınmıyor zevklı olmuyor ilgilenen olursa sevınırım yer onemlı dıyıl araç var tek eksiğim arkadaş

ilhan 14-09-2010 14:05

Alıntı:

hamit34 tafarından gönderildi (Mesaj 92111)
inşallah bekleriz resimleri su an önere bileceğim yolu düzgün ve avlanmanın serbest olduğu ve sadece aynalı ve karasazan turna ve yayın yapan bir göl söyleyebilirim bulmanın gitmenin kolay olması açısından ihsaniye köyünden bollucaya giderken soldaki büyk göl fakat buralarda balık yakalamak zor iş yemlemek ve beklemek gerek en küçük balık kiloluk çıkıyor birde çiftalan köyü tarafında belediyenin köbek barnağı var oranın arkasındaki göl oda aynı dır israil çıkmaz oralarda yok çünki

Selam Hamit

Söylediğin göle bu hafta sonunki offroad gezisinden sonra bir bakayım dedim. Güzel yere benziyor. 2 arkadaş vardı olta altan. bişey çıkmadı dediler. ama güzel balık olduğunuda söyledir. Tabikli nasip. Önümüzdaki hafta 1 geceliğine orada kamp yapmayı düşünüyorum. inşallah avımız iyi geçer.

Fatih AKDAĞ 14-09-2010 16:38

Faydalı bir paylaşım teşekkür ediyorum.

Saygılarımla

Saat 23:15.