![]() |
[quote=ukg79;89350]hamit abi yolumuz düşerse elbetteki ilk önce seni ararız oldukça güzel fotolar emeğine sağlık...:helal:[/QUOT inşallah elimizden ne yardım geliyorsa yaparız elbette
|
bende hamit abi senden şöyle oltamın pasını silecek mısırıma hamuruma yok olmaz demeyecek :) israil sazansız aynalı sarı pullu sazan olan temiz bir göl adresi ver dicektim aslında arnavutköydeyim o kadar göl varki hepsine gitmeye kalksam hevesim kırılcak bildiğin varsa iş yapar dediğin avlak çok güzel olur resimleri koyup inş adını zikrederiz...
|
Alıntı:
|
selamlar bana zıpkınla dalmaya eşlık edecek arkadaş arıyırum istanbul syran tepede oturuyorum yalnız dalınmıyor zevklı olmuyor ilgilenen olursa sevınırım yer onemlı dıyıl araç var tek eksiğim arkadaş
|
Alıntı:
Söylediğin göle bu hafta sonunki offroad gezisinden sonra bir bakayım dedim. Güzel yere benziyor. 2 arkadaş vardı olta altan. bişey çıkmadı dediler. ama güzel balık olduğunuda söyledir. Tabikli nasip. Önümüzdaki hafta 1 geceliğine orada kamp yapmayı düşünüyorum. inşallah avımız iyi geçer. |
Faydalı bir paylaşım teşekkür ediyorum.
Saygılarımla |
Saat 23:15. |