![]() |
Hasan Abi Masallah almissin gene pa$alari ;) daha ne olsun,bence o baliklari tutmak icin
dunyada yerinde olmak isteyen kac tane insan var dusunsene ;) elbette birde o guzel ortamda bulunmak tabiki... sevgi selamlar |
Vay Hasan kardeşim PAŞALAR harikaymış ama senin o çay keyfin dahada harika :D :D :D
Maşallah çay bardağı elinden demlik yanından hiç eksilmiyo :D :D ALLAH neşeni mutluluğunu daim etsin... |
hasan abı almıssın yıne pasayı ama bakıyom golgede ıyı vakıt gecıormıse benzıyon heee :D:D:D artık golgelıkte var desene :D:D:D
|
Alıntı:
aldık paşalarıda çok nazlı be biladerim.;)ben istiyorumki tüm dostlarım benden çok tutsun.;)ama nasip diyorum ;)birde balığa gitmek balığa giden balık tutar:);) böylegüzel ortamlarda buluşmak dileğimle volkan biladerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
o gölgede sen ne uyursun biliyonmu :D:D:Doy oy oy:D:D:Dama saat ücreti var ona göre ücret olarak çay yapmak :D:D |
Alıntı:
Balık bahane uyumak şahanee şahanee :D |
Sağ ol Hasan kardeşim benim. Düşünmen bile yeter. Kendine iyi bak bu siteye lazımsın.Sevgiler.
|
avın kötüsü olmaz hasan abi ava gitmek bile avı güzelleştiryo güzel paşa tutmuşşsunuz nasıpsa bu hafta bende zeytınlere gideceğim.ama sen avlakta balık yok demışşın bunu havalardan dolayımı soluyorsun abi.
|
balık azda olsa hasıyeterbe hasan abi baksana suya bitanede ceksen yinede vazgeçilirmi bu sevdadan bahtın açık nasibin bol olsun rastgelsin hasana abi
|
Saat 22:46. |