RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yinede güzel bir gündü (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7695)

aacaipman 03-06-2010 19:23

Hasan Abi Masallah almissin gene pa$alari ;) daha ne olsun,bence o baliklari tutmak icin
dunyada yerinde olmak isteyen kac tane insan var dusunsene ;)
elbette birde o guzel ortamda bulunmak tabiki...
sevgi selamlar

kaptankarabulut 03-06-2010 19:26

Vay Hasan kardeşim PAŞALAR harikaymış ama senin o çay keyfin dahada harika :D :D :D
Maşallah çay bardağı elinden demlik yanından hiç eksilmiyo :D :D ALLAH neşeni mutluluğunu daim etsin...

Yağız DEMİR 03-06-2010 19:41

hasan abı almıssın yıne pasayı ama bakıyom golgede ıyı vakıt gecıormıse benzıyon heee :D:D:D artık golgelıkte var desene :D:D:D

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 22:10

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 86101)
Hasan Abi Masallah almissin gene pa$alari ;) daha ne olsun,bence o baliklari tutmak icin
dunyada yerinde olmak isteyen kac tane insan var dusunsene ;)
elbette birde o guzel ortamda bulunmak tabiki...
sevgi selamlar

çok sağol volkan biladerim.:)
aldık paşalarıda çok nazlı be biladerim.;)ben istiyorumki tüm dostlarım benden çok tutsun.;)ama nasip diyorum ;)birde balığa gitmek balığa giden balık tutar:);)
böylegüzel ortamlarda buluşmak dileğimle volkan biladerim

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 22:11

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86102)
Vay Hasan kardeşim PAŞALAR harikaymış ama senin o çay keyfin dahada harika :D :D :D
Maşallah çay bardağı elinden demlik yanından hiç eksilmiyo :D :D ALLAH neşeni mutluluğunu daim etsin...

sende katılsan tam süper olcak süleyman abi :)beraber amma çay demleriz haaaaa:D:D:D

Hasan BALIKÇI 03-06-2010 22:13

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 86112)
hasan abı almıssın yıne pasayı ama bakıyom golgede ıyı vakıt gecıormıse benzıyon heee :D:D:D artık golgelıkte var desene :D:D:D

evet yağız kardeşim aldım :)sağolasın.:)
o gölgede sen ne uyursun biliyonmu :D:D:Doy oy oy:D:D:Dama saat ücreti var ona göre ücret olarak çay yapmak :D:D

Anıl ÜNALAN 04-06-2010 07:20

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 86136)
evet yağız kardeşim aldım :)sağolasın.:)
o gölgede sen ne uyursun biliyonmu :D:D:Doy oy oy:D:D:Dama saat ücreti var ona göre ücret olarak çay yapmak :D:D

O zaman bu gidişle biz çok çay demlicez gibi gözüküyor :D Serkan abimide aldık mı ohhhh ne uyuruz beee :D
Balık bahane uyumak şahanee şahanee :D

ali rıza acar 04-06-2010 08:13

Sağ ol Hasan kardeşim benim. Düşünmen bile yeter. Kendine iyi bak bu siteye lazımsın.Sevgiler.

mami1984 04-06-2010 11:59

avın kötüsü olmaz hasan abi ava gitmek bile avı güzelleştiryo güzel paşa tutmuşşsunuz nasıpsa bu hafta bende zeytınlere gideceğim.ama sen avlakta balık yok demışşın bunu havalardan dolayımı soluyorsun abi.

yenal45 04-06-2010 16:31

balık azda olsa hasıyeterbe hasan abi baksana suya bitanede ceksen yinede vazgeçilirmi bu sevdadan bahtın açık nasibin bol olsun rastgelsin hasana abi

Saat 22:46.