RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin 1. Tekne Org. Görselleri.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7744)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 18:30

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 87207)
İşlerimin yoğunluğundan malesef bu organizasyona sadece uğrayıp bir rastgelsin demekten öteye gidemedim ama gönlüm hep sizlerleydi:'(.Organizasyonu düzenleyen ve katılımda bulunan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.Nicelerinde buluşmak üzere...

bana ettiğin duaları unutmuşsun kardeş:D:Do dualar tam tersine çıkıyo biliyon demi canım kardeşim ;)kaya balıkları yoktu sen yoksun diye :D:D:D

Tuncay GÜNAY 17-06-2010 18:51

hasan abi denizli team mı kuruyorum ekimde yapmayı düşündüğünüz org. 20 kişi katılmayı planlıyoruz. bilesin dört gözle bekliyoruz. 10 aile denizliden çıkartma yapacağız güzelbahçeyee :)

org. günü çektiğimiz videolar ve resimleri facebooktan yayınlıyorum büyük bir ilgi uyandı dostlarımızın çoğunda onlarıda getirmemizi istiyorlarr

Bahadır Sarıca 17-06-2010 19:08

Tüm katılanları tebrik ederim.
Çok güzel bir organizasyon olmuş.

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 19:09

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87259)
hasan abi denizli team mı kuruyorum ekimde yapmayı düşündüğünüz org. 20 kişi katılmayı planlıyoruz. bilesin dört gözle bekliyoruz. 10 aile denizliden çıkartma yapacağız güzelbahçeyee :)

org. günü çektiğimiz videolar ve resimleri facebooktan yayınlıyorum büyük bir ilgi uyandı dostlarımızın çoğunda onlarıda getirmemizi istiyorlarr

tuncay biladerim şimdiden birşeyler düşünüyorum.herşeyin güzel olması için ince eleyip sık dokumamız lazım.;)sıfır hata ile yapmamız gerekiyor.;)benim gördüğüm göze batmayan bazı hatalarımız vardı;)
hata yapmamak için çok iyi plan kurmalıyız.;)malum 300 kişinin herbirini memnun edemeyiz ama biz yinede karşılıksız olarak sadece dostluk kardeşlik adına bu güzel ailemiz rastgelsin ile hepimiz birlikte en iyisini en güzelini yapmak isteriz.;)

vidolarını burayada yüklersen daha güzel olacağına emin ol ;)dört gözle bekliyorum ;)

karpuzu nasıl kestiğini :D:D

Taygun KOCABIYIK 17-06-2010 22:05

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87259)

Tuncay abi ekle beni yaa :) ben seni aradım ama çok çıktı aynı isim benden başka yoktur herhalde :)

Tuncay GÜNAY 17-06-2010 22:33

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 87262)
tuncay biladerim şimdiden birşeyler düşünüyorum.herşeyin güzel olması için ince eleyip sık dokumamız lazım.;)sıfır hata ile yapmamız gerekiyor.;)benim gördüğüm göze batmayan bazı hatalarımız vardı;)
hata yapmamak için çok iyi plan kurmalıyız.;)malum 300 kişinin herbirini memnun edemeyiz ama biz yinede karşılıksız olarak sadece dostluk kardeşlik adına bu güzel ailemiz rastgelsin ile hepimiz birlikte en iyisini en güzelini yapmak isteriz.;)

vidolarını burayada yüklersen daha güzel olacağına emin ol ;)dört gözle bekliyorum ;)

karpuzu nasıl kestiğini :D:D

hasan abi bazı aksaklıklar mutlaka olacaktı bizimde gözümüze takılanlar oldu fakat iyi niyet samımiyek karşılıksız emek hataların hepsini defalarca kapattı maddi bir menfaat güdülmeden yürekten yapılan bu emeğe saygı duyuyorum.
bu arada karpuzları necati kardeşim yemişşler:D

Tuncay GÜNAY 17-06-2010 22:34

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87303)
Tuncay abi ekle beni yaa :) ben seni aradım ama çok çıktı aynı isim benden başka yoktur herhalde :)

ekleyeceğim senii deliiiiiii

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 22:42

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87310)
ekleyeceğim senii deliiiiiii

koptumuki eklicen :D:Djapon var daha sağlam :D:D:Dyapıştırsak diyodum ben :D:D

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 22:46

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87309)
hasan abi bazı aksaklıklar mutlaka olacaktı bizimde gözümüze takılanlar oldu fakat iyi niyet samımiyek karşılıksız emek hataların hepsini defalarca kapattı maddi bir menfaat güdülmeden yürekten yapılan bu emeğe saygı duyuyorum.
bu arada karpuzları necati kardeşim yemişşler:D

sağol tuncay gerçekten böyle düşünmem bize hem gurur hemde cesaret veriyor.;)ilk görüşmemizde bu kadar güvenebiliyorsanız demekki iyi yoldayız ;)

Tuncay GÜNAY 17-06-2010 23:44

hasan abi rastgelsin ailesinin denizli şubesi olarak yoğun şekilde uğraşıyorum. 2. tekne org. na denizliden 10 aile 20 kişi gelmeyi hedefliyorum gelirim de. bu sefer tekne hediye edersiniz artık:D:D:D bizim size duyduğumuz güven sizin bize karşı sevgi saygı ve misafir perverliğinizin ürünüdür. buradan süleyman abiye (KAPTAN KARABULUT) ve eşine bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum. bizi evinde misafir etti. hele akşamki karşılamaları ve rıhtımda ki balık partisi mükemmeldi çünkü samimiydiler içten gelerek kucakladılar bizi buradaki dostlarıma anlatıyorum inanın şaşkınlıktan donuyorlar.

Saat 06:15.