![]() |
Alıntı:
|
hasan abi denizli team mı kuruyorum ekimde yapmayı düşündüğünüz org. 20 kişi katılmayı planlıyoruz. bilesin dört gözle bekliyoruz. 10 aile denizliden çıkartma yapacağız güzelbahçeyee :)
org. günü çektiğimiz videolar ve resimleri facebooktan yayınlıyorum büyük bir ilgi uyandı dostlarımızın çoğunda onlarıda getirmemizi istiyorlarr |
Tüm katılanları tebrik ederim.
Çok güzel bir organizasyon olmuş. |
Alıntı:
hata yapmamak için çok iyi plan kurmalıyız.;)malum 300 kişinin herbirini memnun edemeyiz ama biz yinede karşılıksız olarak sadece dostluk kardeşlik adına bu güzel ailemiz rastgelsin ile hepimiz birlikte en iyisini en güzelini yapmak isteriz.;) vidolarını burayada yüklersen daha güzel olacağına emin ol ;)dört gözle bekliyorum ;) karpuzu nasıl kestiğini :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada karpuzları necati kardeşim yemişşler:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hasan abi rastgelsin ailesinin denizli şubesi olarak yoğun şekilde uğraşıyorum. 2. tekne org. na denizliden 10 aile 20 kişi gelmeyi hedefliyorum gelirim de. bu sefer tekne hediye edersiniz artık:D:D:D bizim size duyduğumuz güven sizin bize karşı sevgi saygı ve misafir perverliğinizin ürünüdür. buradan süleyman abiye (KAPTAN KARABULUT) ve eşine bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum. bizi evinde misafir etti. hele akşamki karşılamaları ve rıhtımda ki balık partisi mükemmeldi çünkü samimiydiler içten gelerek kucakladılar bizi buradaki dostlarıma anlatıyorum inanın şaşkınlıktan donuyorlar.
|
Saat 06:15. |