![]() |
Haldun abi lütfen şu güzel sitemizde reklam yapmıyalım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Muvaffak abi bana uyar.
|
abi ben yarın sabah cevap vereceğim galiba. toplantı ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama aradığım telefon kapalı da...
|
ok biraz önce farukla (hunter) görüştüm ok dedi..ıldır ile konuşup size buradan yazacagım...anıl+haldun cepleri bende yok...mert ve taygun geldi..yerine göre mesaj da yollıyabilirim..
|
Alıntı:
|
arkadaşlar parçalı yazıyorum..özür..acil cevap vereyim dedim..şimdi size bahsettiğim 1---azmak /gümüldür. burada kefal var ekmek veya kırmızı kurt..(bugün torbalı ve selçukta kırm.kurt yoktu tel.sordum) ..narlıderden almanız lazım ben zira bu taraftayım..ayrıca toprak solucanına da yılan alıgı geliyor.. sistem 6m.lik saz kamışı cok hafif şamandra1/2 gr... boncuk kurşun. ve 9 no igne.kefal için yılan balıgı dersen daha iri igne takabilirsin.
ancak burada kefal keyfi olursa tam gün ..olmazsa saat 2/3 ten sonra oynamaya başlıyor.. 2--ahmetbeyli +yoncaköy+maydanoz koyu+seferi hisara kadar kıyı boyunca sahillerde boru kurdu ve sülünesle iş yapılabilir. ama payamlı/özdere sahillerini bilmiyorum. açıkçası.. 3--faruk kardeşimin tavsiyesi olabilir. mesela urla demircili gibi.. ondan cevap bekliyecegim.. 4--cumartesi gunu ege ortasında yüksek .basınç var hava durgun geçecek..ısı biraz daha yüksek olacak hava az bulutlu bulutlar batıda ve yüksek sanırım sıkı giyinilirse üşünmez.. |
tamam Muvaffak abi yarın havaya göre kesin yeri belirleyip hazırlıkları tamamlayalım.
|
sizlerinde bildigi yerler varsa düşünün bu akşam telefon filan araştırıp yarın sabahtan görüşelim
|
Vallaha benim bildiğim tek yer var iyi ısparoz yapar ama yazın konak vapur iskelesinin sağ tarafı tago orayı iyi bilir :D:D:D:D:D:D
|
körfez içinden balık tutulmaz gençler.. bu sayfaları boşuna açılmadı... sakın haaa..
|
Saat 06:57. |