RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Denizlide muhteşem bir ağırlama... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7896)

Tuncay GÜNAY 21-07-2010 08:29

Alıntı:

dzzy tafarından gönderildi (Mesaj 89727)
çok güzel görüntüler gerçekten.. Her iki tarafıda canı gönülden kutluyorum.. Tuncay abinin misafirperverliği, süleyman abinin gittiğinde boş geçmeyişi gerçekten çok güzel..
Bu arada sinem'i gördüm gözümde tüttü :) uğrayın bi ara buraya tuncay abi :)

anılım seninki de işmi yani koca kaptan denizliye gelecek bende duyarsız kalacağım kaptım hemen. Artık elimizden ne geldiyse.

Gelmeyi planlamaya çalışıyorum nasip kısmet. Yapmıyorsunuz ki bir org. Daha bekliyoruz öleee.

Taygun KOCABIYIK 21-07-2010 10:17

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89730)
taygunum bu hafta sonu gelme ihtimalim yüksek nasipse arkadaşlarla geleceğiz gibi bir engel çıkmazsa tabi komutan izin verirse bakalım nasip :)

Komutan izin verirse görüşeceğiz desene abi :D İzin kağıdına imzayı attırmana bağlı iş :D

Tuncay GÜNAY 21-07-2010 12:00

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 89728)
Tek kelime ile muhteşem her iki ailemizide kutluyorum.

teşekkürler. turgay abi gönüller bir olsun

Tuncay GÜNAY 21-07-2010 12:02

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 89754)
Forumdaki arkadaşlıkların gerceğe taşınması çok güzel keyifli bir gün geçirmişsiniz tebrik eder muhabbetlerinizin devamını dilerim..

teşekkürler gönenç kardeşim hep birlikte de olur inşallah.

Tuncay GÜNAY 21-07-2010 12:11

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 89755)

Tuncay abi izin dediğin göz açıp kapatana kadar geçip gidiyor..
Sitresi tam atamadım çünki 2 defa Balık daveti almama rağmen gidemedim.. Eğer o 2 fırsatın birini değerlendirebilseydim o zaman Tam Süper Olacaktı..

Neyse yine geldik özlem konusuna gelince bende sizleri çok özledim..
Teşekkür ederim..

haklısın necati kardeş. sayılı gün çabuk geçiyor. sizler yine de şanslısınız deniz elinizin altında kap oltayı fırla 10 dk. sonra sallarsın oltayı bakarsın denize. bizler ne yapalım. hem balığı denizi hem de dostlarımızı özlüyoruz. görüşmek dileği ile

kaptankarabulut 21-07-2010 19:37

Tuncay bundan sonraki pazara hava durumunu takip edelim.. hava güzel olursa senin kurtları bi dökelim de fabrikadaki tavuklar kurtulsun.. :D :D :D

kaptankarabulut 22-07-2010 08:58

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89776)
teşekkürler üstadım keşke mesafeler kısa olsada daha sık görüşebiksek dostlarla

Tuncay'ım o mesafeler kısalacak. şunun şurasında ne kaldı ki emekliliğine..:D :D :D

İrfanavcı 22-07-2010 20:15

Çok güzel dostluk kareleri tebrikler
paylaşım için teşekkürler.

Tuncay GÜNAY 22-07-2010 20:27

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89894)
Tuncay bundan sonraki pazara hava durumunu takip edelim.. hava güzel olursa senin kurtları bi dökelim de fabrikadaki tavuklar kurtulsun.. :D :D :D

kaptanım olur. 10 kişi geliyoruz o zaman arkadaşlarla: bendeki kurt dök dök bitmez.

Tuncay GÜNAY 22-07-2010 20:32

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89922)
Tuncay'ım o mesafeler kısalacak. şunun şurasında ne kaldı ki emekliliğine..:D :D :D

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89865)
Komutan izin verirse görüşeceğiz desene abi :D İzin kağıdına imzayı attırmana bağlı iş :D

taygunum imza tamam izini kopardık gibi bir proplem çıkmazsa kaptanın dediği gibi haftaya pazar görüşeceğiz sanırım.

Saat 07:17.