RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Denizliden geldik barbunu yedik. 10/10/2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8255)

seyirsubayi 21-10-2010 10:15

aviniz daim olsun.. paylaşim için tskler..

Tuncay GÜNAY 21-10-2010 23:21

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 94447)
Tuncay abi oldukça güzel ve heyacanlı bir av olmuş emeğinize sağlık güzel kareler
:helal::helal::helal:

neşemiz neşeniz olsun sizlerin avları daha güzel olsun teşekkürler rastgelsin her zaman

Tuncay GÜNAY 21-10-2010 23:25

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 94481)
akıcı anlatımın ve foto ile paylaşımın için teşekkürler güzel av...daha güzellerine inşaallah.barbuna şaşırma bana da denk gelmişti herhalde dip kumluktu

teşekkürler kardeşim anlatımımı beğendiğinize sevimdim gevezeliğim yazılarıma da yansıyor demek ki o bölgeye ilk gidişimiz di dediğin gibi dip kumluk olabilir bilmiyorum ama iyiki öyleymişşş çok keyif verdi barbun. daha güzelleri size denkgelsin.

Tuncay GÜNAY 21-10-2010 23:30

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 94482)

Tuncay abi, halbuki ben ne hayaller kurmuş o hayallerde seninle ne paşalar tutmuştuk okuyunca cidden üzüldüm. Bize ve kendine bir süpriz yaparsın inşallah

ersoy dostum süpriz demek ben demek ne zaman ne yapacağım bilinmez bi bakarsın çayın vatmı deyip kapından içeri girebilirim. bilenler bilir kaptan karabulut çok daha iyi bilir. emin ol bir gün mutlaka beraber çıkacağızz çokk uzak zaman da değil. yalnız ben çokk konuşurum haberin olsun.

Tuncay GÜNAY 21-10-2010 23:31

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 94494)
aviniz daim olsun.. paylaşim için tskler..

teşekkürler okan kardeşşş. daha güzelleri sizlere nasip olsun.

Taygun KOCABIYIK 22-10-2010 06:26

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 94524)
ersoy dostum süpriz demek ben demek ne zaman ne yapacağım bilinmez bi bakarsın çayın vatmı deyip kapından içeri girebilirim. bilenler bilir kaptan karabulut çok daha iyi bilir. emin ol bir gün mutlaka beraber çıkacağızz çokk uzak zaman da değil. yalnız ben çokk konuşurum haberin olsun.

Doğru çok konuşur ama öyle güzel konuşur ki çenesine ağrı sokar insanın :D Haberin olsun yani Ersoy abi

Tuncay GÜNAY 22-10-2010 17:58

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 94540)
Doğru çok konuşur ama öyle güzel konuşur ki çenesine ağrı sokar insanın :D Haberin olsun yani Ersoy abi

:)))))))))))))))))) :D:D:D:D:D:D:D:D:D ;);););););););) teşekkürler tagooo

Erhan ÇUKURLU 26-10-2010 09:37

Tuncay abi balık sevdana hastayım. Taa Denizli'den kalkıp buralara geliyorsun ya sen gerçekten bu işi seviyorsun. Severekte yaptığın için güzel balığı almışsın. Tebrik ederim abi. Her daim rastgele...

Tuncay GÜNAY 26-10-2010 18:51

Alıntı:

Erhan ÇUKURLU tafarından gönderildi (Mesaj 94780)
Tuncay abi balık sevdana hastayım. Taa Denizli'den kalkıp buralara geliyorsun ya sen gerçekten bu işi seviyorsun. Severekte yaptığın için güzel balığı almışsın. Tebrik ederim abi. Her daim rastgele...

erhan teşekkürler birdaha denkgeliriz inşallah.

Saat 00:22.