RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Karadan mı Tekneden mi? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8474)

EAKSOY 05-12-2010 00:02

Hava güzel olursa denizde avlanmanın tadı başka olur... ;)

Anıl ÜNALAN 05-12-2010 09:25

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 96930)
Anıl tarih konusunda bir fikir varmı yoksa o da oylama usulü mü olacak bu arada bende tekneden yana oy kullandım ama mesaime denk gelmezse her yol muhabbete çıkar benim için saygılar.....

Ocak ayının 2 veya 3. haftasında bir pazara denk gelir gibime geliyor. Havanın durumunu kontrol edip ona göre hareketlenmeyi sağlarız..
Umarım hiç kimse için kötü bir tarih belirlememiş oluruz..

gonencsenkal 06-12-2010 10:04

Hem karadan hemde denizden iki ayrı organizasyon düzenlenirse daha iyi olur bence.Tekne organizasyonunda Yemek ve Wc gibi ihtiyaçların daha kolay karşılanabileceği büyük tekneleri tercih edersek hem birbirimizle iletişim içinde oluruz hemde daha rahat ederiz.

Erdoğan sızarlar 06-12-2010 10:10

Eğer gidilecek tarih uygun olursa katılmak isterim.Kara yada tekne farketmez.

Adem VARDARCIK 06-12-2010 11:24

Ben öncelikle tekneden yanayım..Kara organizasyonunu Şubat sonlarına doğru olan bir dilimde (ki havalar o dönemde ilkbahar belirtileri gösterir Ege ve çevresinde..)gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.

Anıl ÜNALAN 06-12-2010 18:39

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 96961)
Ben öncelikle tekneden yanayım..Kara organizasyonunu Şubat sonlarına doğru olan bir dilimde (ki havalar o dönemde ilkbahar belirtileri gösterir Ege ve çevresinde..)gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.

Evet karadan soğuk problem yaratabilir. Küçük kayıklar yerine 10-15-20 kişinin rahatlıkla çıkabileceği tekneler arayışındayız.. 3-4 tane tekneye ulaşmış bulunmakla birlikte arayışlarımız çeşmealtı limanlarına kadar uzanmak üzere.. Anketin kara organizasyonundan yana dönmesi halinde karadan toplu avlanılabilicek yerlerin araştırmasınada başlıyacağız..
Saygılarla.

Hasan BALIKÇI 06-12-2010 22:21

ortak karar alındıkça problem olacağını sanmıyorum.;)karadan veya tekneden fark etmeyecektir.
anılında dediği gibi araştırmalar sürüyor.;) geriye sadece üyelerimizin bizlere dahada iyi karar verebilmemiz açısından daha çok yardım mayetinde msj yazmaları ve ilgi göstermeleri.
destek oldukça başarıda olur;)

Taygun KOCABIYIK 07-12-2010 17:18

Karadan veya tekneden fark etmez katılacağız elbet yalnız soğuklarda karadan av zor olur özellikle katılmak isteyen bayan üyeler ve küçük balıkçılarımız için problem olacaktır.

Erdoğan sızarlar 08-12-2010 09:46

Karadan katılım çok olduğunda avlanma anında yayılmak zorunda kalınacaktır.Bu yüzden tanışma ve sohbetler biraz az olur gibi geliyor.Teknede olursa çok daha sıcak bir ortam olur diye düşünüyorum.

yenal45 08-12-2010 18:08

vallahi ben karacıyım ama tekneye hayırdemem arkadaşlarla bir arada olmak bana yeter ama hava soğuk tekne dağa güzel av verir sonucu merakla bekliyorum

Saat 10:30.