![]() |
Hava güzel olursa denizde avlanmanın tadı başka olur... ;)
|
Alıntı:
Umarım hiç kimse için kötü bir tarih belirlememiş oluruz.. |
Hem karadan hemde denizden iki ayrı organizasyon düzenlenirse daha iyi olur bence.Tekne organizasyonunda Yemek ve Wc gibi ihtiyaçların daha kolay karşılanabileceği büyük tekneleri tercih edersek hem birbirimizle iletişim içinde oluruz hemde daha rahat ederiz.
|
Eğer gidilecek tarih uygun olursa katılmak isterim.Kara yada tekne farketmez.
|
Ben öncelikle tekneden yanayım..Kara organizasyonunu Şubat sonlarına doğru olan bir dilimde (ki havalar o dönemde ilkbahar belirtileri gösterir Ege ve çevresinde..)gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.
|
Alıntı:
Saygılarla. |
ortak karar alındıkça problem olacağını sanmıyorum.;)karadan veya tekneden fark etmeyecektir.
anılında dediği gibi araştırmalar sürüyor.;) geriye sadece üyelerimizin bizlere dahada iyi karar verebilmemiz açısından daha çok yardım mayetinde msj yazmaları ve ilgi göstermeleri. destek oldukça başarıda olur;) |
Karadan veya tekneden fark etmez katılacağız elbet yalnız soğuklarda karadan av zor olur özellikle katılmak isteyen bayan üyeler ve küçük balıkçılarımız için problem olacaktır.
|
Karadan katılım çok olduğunda avlanma anında yayılmak zorunda kalınacaktır.Bu yüzden tanışma ve sohbetler biraz az olur gibi geliyor.Teknede olursa çok daha sıcak bir ortam olur diye düşünüyorum.
|
vallahi ben karacıyım ama tekneye hayırdemem arkadaşlarla bir arada olmak bana yeter ama hava soğuk tekne dağa güzel av verir sonucu merakla bekliyorum
|
Saat 10:30. |