![]() |
necatim davetin için öncelikle tekrar teşekkür ediyorum sizlere hasan üstat sen orhan ve diğer arkadaşlarımla bir arada olmak kaçandanda yakalanandanda çok daha değerli benim için öncelikle onu belirteyim. ayrıyetten harekatımızı harika bir anlatım ile sitemize raporlamandan dolayı seni kutluyor yanaklarından öpüyorum. baştada belirtiğim gibi av yapmak çok önemlide olsa sitemizin düsturu olan balık bahane dostluk şahane prensibi hepimiz için daha önde başta sen ve hasan üstat olmak üzere orada olan olmayan tüm dostlara sevgiler
|
Alıntı:
Tago hakketen delilik ama ne yaparsın bir yandanda aşk.. Katılımın için teşekkürler kardeşim.. Alıntı:
Daha iyilerinin sizlerin olmasını dilerim.. |
Alıntı:
Seninde yüreğine sağlık kardeşim.. En kısa zamanda birlikte bir av yapma dileklerimle .. Sağlıcakla kal.. |
Alıntı:
Sanıyorumki tüm balıkçı gönül dostları bu fırsatı kaçırmaz , Dostlarla bir arada olup ava dahil olmak isterdi .. Bizde öyle yaptık nasibimizi de aldık.. Anıl kardeşim katılımın için sanada teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Demekki İzmirdende çıkıyormuş bir kaç deli..:deli::deli::deli: Kaçanları sormuşsun Dur söyleyeyim....;) Biri Ben diyeyim 662 Gr. Sen de 650 Gr.:oha: Öbürü Ben diyeyim 523 Gr. Sen de 550 Gr.:oha: Üçüncüsü Ben diyeyim 787 Gr. Sen de 800 Gr...:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
Önder abi söylediklerine katılıyorum.. Bizlerde her türlü Kıyı avına yönelik Techizat mevcut ama tabiiki Sağlığı da tehlikeye atmamak gerekir.. Tüm söylediklerine katılıyorum.. Avlağı sormuşsun .. Kabaca Çeşme-Alaçatı Tarafı diyelim..;) |
Alıntı:
Eksikliğini sürekli görüyorum.. ama bitmiş bir şey yok.. En kısa zamanda bir operasyon yaparız.. Karamsarlığa gerek yok .. Yeterki havalar müsade etsin.. |
Alıntı:
Daha güzelleri senin olsun... Alıntı:
Yemcinin telefonunu isterken hasan abiden ve oraya gidince telefonla hasan abi ile konuşurken yanındaydım.. Sizin gideceğiniz yer belliydi onun için sizleri oraya çağırmadık.. İşaalah başka bir yerde beraber oluruz.. Alıntı:
Davet hala geçerli ne zaman geliyorsun.. Antalyada işlerin hafiflemiştir.. Gelde yapalım beraber bir operasyon.. Ama çokta geç kalma .. Paşalar yollara koyulmaya başladılar bilesin.. |
Alıntı:
Mashar abim ne demek davetime icabet etmen, seninle omuz omuza olta atmak, senin güzel sohbetine nail olmak ve o paşanın oltaya takıldıktan sonra birlikte oltayı seyretmek beni ziyadesiyle memnun etti..;) Bu arada Sağlık durumun hakkında beni bilgilendirmedin..:confused: Umarım önemli bir şey yoktur..;) Allah Sağlık Sıhhat Versin de daha nice avlar yapalım..:helal::helal: |
Alıntı:
Paylaşımından da gördüğüm üzere nasibini almışsın.. Bir başka sefere işaallah.. Avların daim olsun.. |
Saat 12:54. |