![]() |
vay vay vaynecati kardeşim sov yapmışınız yeni yılda bizde gittik ama boş demekki yeni yılda balık yakalamk bıraz uraşıcaz gibi tüm ekibi kutlarım devamını dilerim kardeşim
|
Süper bir gün geçirmişsiniz, imrenmemek elde değil. Canı gönülden tebrikler.
Bu arada Necati kardeşim kırmızı sana bayağı bir yakışmış :helal: |
Necati abicim motorun su koyvermesi avınızı biraz baltalamış olsada çok güzel balıklar yakalamışsınız. Hepinizi kutlarım. Allah daha iyi avlar nasip etsin inşallah.
|
tebrikler...........
|
Alıntı:
güzel bir tecrübe etmişsin :helal::helal::helal:arada bir bunada ihtiyaç var ibrahim kardeşimi başka nasıl görcez kimbilir bakarsın birgün benide davet eder bende gelebilirim.;):) paşaya gelince kardeşim onu anca acemiler tutar :D:D:D:Dkırmızı desen ben kıyıdanda çekiyorum anlıcan.;) bu arada avatarın çok güzel olmuş :D:D:Dkırmızı necati seniiiii:D:D:D |
necati abi 2011 de de bol mercanlı avlar dilerim:)
|
:)
Necati naptın ya böyle ? Kısa metrajlı bir film olmuş valla. Emeklerine sağlık. İbrahim ve Engin arkadaşımıza zaten ev sahipliği konusunda söylenecek hiç birşey yok. Kesinlikle muhteşemdiler. Çok daha güzellerinin herkesi bulması dileklerimle. Teşekkürler İbrahim. Teşekkürler Engin. Teşekkürler sayın yönetmenim :D |
tebrikler
[/b][/u] güzel ekip güzel av olmuş paylaşım içinteşekkürler daha bereketlilerine rastgele...
|
Alıntı:
Yeterki geliyorum de... |
Güzel bir av olmuş , yılbaşı sonrası sorunları demekki herkezde aynı mideler zorluyor birde içeceklerin intikamı eklenince off ki offf:helal::helal:
|
Saat 06:20. |