![]() |
Tebrik ederim abi, harika bi av olmuş.
Bizlerde şenlendik burada izlerken sayende. Müthiş bir zevk olsa gerek. Bizlerede nasip olur inşallah birgün :) Paylaşım için teşekkürler. ( facebookda paylaştım abi videonu, umarım bir sakıncası yoktur. ) |
remzi biladerim bu nasıl bişey yav :D
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal: söylenecek bişey bulamıyorumki remzi biladerim :)şu kerterizi banada bi verde kıyıdan deneyelim:D remzi biladerim balığın güzelliğini görünce ne yazıcamı şaşırdım. insan istediği balığı yakalayınca nasıl seviniyor demi ;) bu güzel avını bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler :)allah herzaman gönlündekini versin remzi biladerim.:) remzi biladerim sen bu balıklarla sık sık buluş yakın zamanda benim gibi elli yedi kg olursun:D:Dnefes nefese mücadele ediyorsun :helal::helal::helal: |
Oy oy oy tebrik ederim Remzi abim harika av olmuş, balık yapar diye düşündüğün yer seni yanıltmamış hatta baya baya güzel bir balık vermiş abi tebrikler...
|
Alıntı:
Ah ba Remzi abim Ahhhhhh... Şu izmirde Kalıp kalmıyacağım bir belli olsa Takım hazır.. Senin tavsiyelerin üzerine bir araştırmada ben yaptım.. Aynen dediğin maliyetlere çıkıyor ama bence değer.. Bakalım Ne olur Hayırlısı .. |
tam ustalara layık bir av olmuş.tebrikler.herdaim rastgele.
|
Remzi abi tebrikler çok güzel bir av olmuş video da dediğin gibi mücadele kemeri çok önemli oluyor belli bir kilodaki avlarda avlarınız daim denizlerimiz herzaman temiz olsun ...:) hoşçakalın...
|
Hiçbir sakıncası yok ilgine teşekkür ederim salıcakla kal.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 06:26. |