RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   13 Mart Çeşmealtı Raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8888)

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:19

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 102884)
Tebrikler Raif abi. Dediğin gibi çeşmealtında bu aralar işler kesat ama hekimin uzunadaya bakan yüzü sanırım biraz iş yapıyor. Sizde oralardaydınız sanırım :)
Yine daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum. Bir gün aynı yerde avlanabilmek ümidiyle :)

Anılcm merhaba ilk resim uzun adaya bakan kısmı haklısın o rada c tesi akşam üzeri 4ile 6 arası denediğim yerdi ama sadece 2 tek lidaki alabildim baktım akşam yemeğinde aç kalıcaz hemen hekime yaslanıp bademli denilen yerden maviş izmaritlerden 26 tane alıp karnımızı doyurduk ikinci resimden itibaren yerimiz kılç koyu oldu 20 tane ağırlık kaba lidaki ve mercanı koydan aldık ama orayı deneyen arkadaşları uyarmış olyım beyaz şamandıraların dışında kalsınlar o gün içeri giren bir tekneyi sahil g lik yakaladı herkesin dikkatine. Kardeşim inşallah karşılaşıp tanışmayı bende isterim .

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:22

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 102885)
Nurtopu gibi maşşallah :))
Raif abi hava şahane, ekip şahane, balıklar da şahane...
Bundan güzel keyif mi olur. Böyle kısmetli günlerin bol geçmesini dilerim.

Teşekkürler Alp sizin mercanlar daha da güzel sağolasın.

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:23

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 102889)
Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun balıklar süper görünüyor.

Turgay abicim teşekkürler.

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:25

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 102893)
Raif abicim ellerinize sağlık güzel bir gün geçirmişsiniz paylaşımınız için teşekkürler balıklarda harikaymış afiyet olmuştur umarım.
rasgelsin.

Rıdvan kardeşim teşekkür ederim daha tadına bakamadım ama avlamak yemekten daha güzel bence.

kaptankarabulut 15-03-2011 19:29

Raif kardeşim yine güzel bir karışık yapmışsın bu yok zamanda..Ama kılınç koyunun zaten namı var oraya gidip de böyle bir karışık yapmadan dönülmez..paylaşım için teşekkürler..

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:31

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 102899)
Raif abi ekibi kutlarım..
Uzun zamandır av ve paylaşım yapamıyordun..
Bu gidişin seni sanırım ihya etmiş..
Nasibiniz güzel olmuş Afiyet bal şeker olsun..

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler..

Necaticim teşekkürler haklısın uzun süredir benden ses çıkmamıştı senden bir ricam var ben bu bilgisayar işinde acemiyim daha önceki raporlardan bir kaç tanesinde resimler silinmiş sen bunları kontrol et bakalım zahmetim olucak sağolasın birader bu arada uğramışsın selamını aldım.

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:33

Alıntı:

onder 35 tafarından gönderildi (Mesaj 102902)
fırtınalar iyi balık biriktirmiş raif abi güzel bir av olmuş afiyet olsun bereketli avlar olsun

Teşekkür ederim Önder daha irileri size rastgelsin.

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:39

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 102914)
Tebrikler Raif bey.Bizim cumartesi bulamadığımız balıkları pazar günü siz bulmuşsunuz. Elinize sağlık.Afiyet olsun.

Murat bey teşekkür ederim C tesi ben 2 saatliğine akşam suyunu yokladım yapmadı ama pazar günü gönlümüzü aldı fakat belli olmuyor mu mübarek İbrahim le denizde karşılaştık onlar hekimden av yaptılar ama pek randımanlı geçmemiş selamlar.

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:42

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 102915)
Raif abi,Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun ..

Şu resim bayağı bir ilginç geldi bana.Hani olur ya resimdeki saklı balığı bulun der gibi:P

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Kamil haklısın tam çekerken balık dönmüş acemilık işte merak edersen lidaki .Teşekkürler.

Raif Yelkenci 15-03-2011 19:44

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 102916)
Raif kaptan masallahın var balık nazlı ama ekip olarak iyi iş çıkarmayı başarmışsınız. tebrikler.

daha niceleri rastgele :)

Salih reis teşekkürler .

Saat 10:40.