RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   hondadan harıka bır reklam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=893)

mustfer 14-02-2006 06:40

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Biz bu gün balıktaydık arkadaşlar...Bunları yazan arkadaşımız da pazara gideceğim diyerek gelmedi.Dolayısıyla avladığımız 3 bıyıklıyı da göremedi...Neyse sağlık olsun ...Buraya pişkin pişkin yazmakla olmuyor demek ki,icraat göstereceksin... :D :D :D

O gün kar altında kaldım, pazara da gidemedim zaten :'( (Harbi 3 tane bıyıklı tuttunuz mu?) Sanki o saatlerde sizi biryerlerde gördüm gibi ...

Taygun KOCABIYIK 14-02-2006 07:47

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Biz bu gün balıktaydık arkadaşlar...Bunları yazan arkadaşımız da pazara gideceğim diyerek gelmedi.Dolayısıyla avladığımız 3 bıyıklıyı da göremedi...Neyse sağlık olsun ...Buraya pişkin pişkin yazmakla olmuyor demek ki,icraat göstereceksin... :D :D :D

Görmediğimiz balığa inanmayız :D:D:D
Delil isteriz somut kanıt isteriz :D

aserkansatı 14-02-2006 18:17

Alıntı:

mustfer73 tafarından gönderildi
O gün kar altında kaldım, pazara da gidemedim zaten :'( (Harbi 3 tane bıyıklı tuttunuz mu?) Sanki o saatlerde sizi biryerlerde gördüm gibi ...

Bırak şimdi Mustafa... İzin alamamışsın belli ki...Pazara gitmeyip evde otururken nasıl kar altında kalınıyor yav? Tv izlerken çığ mı düştü? :D :D :D

rüzgar2 14-02-2006 20:05

Alıntı:

mustfer73 tafarından gönderildi

Yaw sevgili Mustafa şimdi ben senin yazdığından bir şey anlamadım..Kar altında kalmak ne demek pazara gidecem diye gelmedin peki bizle niye gelmedin..Biz de kar altında kaldık balığa da gittik pazara da gittik...Vallaha kafam karıştı...Ben senin bu kadar kılıbık olduğunu bilmezdim...Lütfen bir açıklama getir kafam karıştı...

Kılıbık sıralamasında Serkan dan öne geçtin...Helal san seko sen büyüksün...

mustfer 14-02-2006 23:11

Bırakın şimdi benim kılıbıklığımı da, icratı görelim. Balıklar nerde balıklar? :) Hem, siz o gün nerdeydiniz?

rüzgar2 14-02-2006 23:34

TEDAŞ ın altındaydık 1..Sen nerdeydin 2....Balıklar kılıbıklığını kabul edene kadar yok 3...Konuyu değiştirme sorulara yanıt ver lütfen.... ;)

mustfer 15-02-2006 02:36

D.S.İ.' nin altından ırmak geçmiyor ki. Orda Serkan'ın evi var. Balıkları akvaryumdan mı tuttunuz?

rüzgar2 15-02-2006 02:43

D.S.İ nerden çıktı...Sen açıkla...Niye gelmedin,gelemedin... :deli:

mustfer 15-02-2006 03:30

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
TEDAŞ ın altındaydık 1..Sen nerdeydin 2....Balıklar kılıbıklığını kabul edene kadar yok 3...Konuyu değiştirme sorulara yanıt ver lütfen.... ;)

Vay uyanık vaay.. Burdaki Tedaş yazan yerde DSİ yazıyordu. Demek yeniden düzenledin. Sen şimdi ispatla dersin işte ispatı senin mesajının ilk yazılma saati 16:34 benim mesajın yazılma saati 19:36 senin düzenlemen 19:42:
Ne diyeyim, korkulur senden...

aserkansatı 15-02-2006 07:13

Yav Mustafa sen boşver şimdi dil sürçmelerinden doğan kelime hatalarını,ya da kendi konunu kapatma çabasıyla, balıkları gösterin muhabbetini...Sami de ben de yeni arabanı kara sokmamak için gelmediğini düşünüyoruz... Bilmiyorum yanıtın ne olacak ama ben inanmayacağım... ;) ;) ;)

Saat 03:06.