![]() |
üstad son günlerde paylaşım raporlarınla sitede büyük bır boşluğu dolduruyorsun
tebrikler |
Mazhar abi sen varya çok uyanıksın bizim balığa gittiğimizi duydun ...aman bunlar şimdi gürültü,patırtı yaparlar ben ters istikamete gidiyim balıklar gürültüden oraya kaçarlar...diye düşündün demi:D Şaka bi yana tebrik ederim abi.Benimde moralim çok bozuk biraz geç kalmam kuru fasülyele,9.8 den etti beni ama yeni arkadaşlarla tanışma mutluluğu var
|
Mazhar abi çok tebrik ediyorum, başarılı bir av gerçekleştirmişsin. Balıklar çok yakışıklı, bereketli avlarının devam etmesini dilerim. Bu sırada göz yanılması olmuyorsa, en soldaki balıkta izmarit gibi benek görüyorum. Koyu bir balık ama istrongilos olmasın?
Sevgilerimle |
Yaşa sen Mazhar abi.
Yine güzel bir av geçirmişsin, tebrik ederim. Bizde seni andık ama haberleşmede problem oldugu için birlikte olamadığımızı öğrendik, nasipse artık bir dahakine birlikte avlanabilmek ümidiyle. Çok daha iyilerinin oltanda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Ellerine sağlık
Mazhar abi, hay maşallah diyorum... kuzu gibi yatıyorlar valla....Mis gibi kokuları geldi burnuma :rolleyes: İnşallah daha nice güzel avlar geçirirsiniz. Paylaşmınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla.
|
Saat 10:30. |