RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9005)

Halil İplikçi 11-04-2011 16:39

üstad son günlerde paylaşım raporlarınla sitede büyük bır boşluğu dolduruyorsun
tebrikler

Murat ÇAKMAKÇI 11-04-2011 20:54

Mazhar abi sen varya çok uyanıksın bizim balığa gittiğimizi duydun ...aman bunlar şimdi gürültü,patırtı yaparlar ben ters istikamete gidiyim balıklar gürültüden oraya kaçarlar...diye düşündün demi:D Şaka bi yana tebrik ederim abi.Benimde moralim çok bozuk biraz geç kalmam kuru fasülyele,9.8 den etti beni ama yeni arkadaşlarla tanışma mutluluğu var

Balikci Alp 11-04-2011 21:15

Mazhar abi çok tebrik ediyorum, başarılı bir av gerçekleştirmişsin. Balıklar çok yakışıklı, bereketli avlarının devam etmesini dilerim. Bu sırada göz yanılması olmuyorsa, en soldaki balıkta izmarit gibi benek görüyorum. Koyu bir balık ama istrongilos olmasın?
Sevgilerimle

Mehmet BODUROĞLU 12-04-2011 00:19

Yaşa sen Mazhar abi.
Yine güzel bir av geçirmişsin, tebrik ederim.
Bizde seni andık ama haberleşmede problem oldugu için birlikte olamadığımızı öğrendik, nasipse artık bir dahakine birlikte avlanabilmek ümidiyle.
Çok daha iyilerinin oltanda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...

mazhar üzümcü 12-04-2011 05:27

teşekkür

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 104507)
:helal:Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av yaşamışsın afiyet şeker olsun..

sağolasın gönenç kardeşim aynı dilekler senin içinde olsun sevgilerimle.

mazhar üzümcü 12-04-2011 05:34

teşekkür

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 104517)
üstad son günlerde paylaşım raporlarınla sitede büyük bır boşluğu dolduruyorsun
tebrikler

halil ağbeyim nezaket dolu mesajın için çok sağol memleketime ziyaret için geldiğimde sizleride görmeyi çok arzu ediyorum inşallah

mazhar üzümcü 12-04-2011 05:43

teşekkür

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 104552)
Mazhar abi sen varya çok uyanıksın bizim balığa gittiğimizi duydun ...aman bunlar şimdi gürültü,patırtı yaparlar ben ters istikamete gidiyim balıklar gürültüden oraya kaçarlar...diye düşündün demi:D Şaka bi yana tebrik ederim abi.Benimde moralim çok bozuk biraz geç kalmam kuru fasülyele,9.8 den etti beni ama yeni arkadaşlarla tanışma mutluluğu var

muratçığım çok hoş mesajın için sağolasın.hepsini hepberaber yaşayacağımız bir av gününde berababer olalalım inşallah sevgilerimle.

mazhar üzümcü 12-04-2011 05:50

teşekkür

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 104553)
Mazhar abi çok tebrik ediyorum, başarılı bir av gerçekleştirmişsin. Balıklar çok yakışıklı, bereketli avlarının devam etmesini dilerim. Bu sırada göz yanılması olmuyorsa, en soldaki balıkta izmarit gibi benek görüyorum. Koyu bir balık ama istrongilos olmasın?
Sevgilerimle

alp kardeşim güzel mesajın için çok teşekkür ediyorum sana. izmarit olabilir dediğin gibi. seni urlaya geldiğimde görmeyi umuyorum. haberleşelim sevgilerimle.

mazhar üzümcü 12-04-2011 06:03

teşekkür

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 104567)
Yaşa sen Mazhar abi.
Yine güzel bir av geçirmişsin, tebrik ederim.
Bizde seni andık ama haberleşmede problem oldugu için birlikte olamadığımızı öğrendik, nasipse artık bir dahakine birlikte avlanabilmek ümidiyle.
Çok daha iyilerinin oltanda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...

mehmetçiğim yakışıklı hemşerim mesajın için çok sağol.siteye üyelik esnasında bana yardımcı olan ilk kardeşim sensin o yüzden bendeki yerin başka. inşallah başka yerlerde birbirimizi anarak değil sohbet ederekte avlanırız. manisaya geldiğim ilk fırsatta.sizi necatiden methini duyduğum üst katı av derneğine dönüştürmüş olduğunuz kahvenizde.ziyaret edip tanışmakta istiyorum. böyle olmuyor değilmi sevgilerimle.

viravira 12-04-2011 06:09

Ellerine sağlık

Mazhar abi, hay maşallah diyorum... kuzu gibi yatıyorlar valla....Mis gibi kokuları geldi burnuma :rolleyes: İnşallah daha nice güzel avlar geçirirsiniz. Paylaşmınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla.

Saat 10:30.