RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Doğum günü ve ziyaret... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9016)

mazhar üzümcü 13-04-2011 19:33

teşekkür

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 104682)
Doğum günün kutlu olsun Mazhar,nice yıllara.Emekliliğinde hayırlı olsun,inşallah her şey gönlünce olur.İki güzel kutlamayı denizde yapmanda ayrı güzellik olmuş.Bereketli afiye olsun.

orhan abiciğim. güzel temennilerine ve rapor için yazdıklarına çok teşekkürler.senin için bende en güzeli ve hayırlıyı diliyor sevgilerimi iletiyorum.

oscar kaptan 14-04-2011 16:30

Tebrikler

Mazhar abi Yeni yaşın kutlu bundan sobnraki hayatın mutlu olsun. 1964 doğumlu olarajk emekli olduğuna göre bizimde şunun şurasında 1 senemiz kalmış. İnşallah allah o günleri bize de gösterir. Keşke bizim limasna geldiğinizden benimde haberim olsaydı. sizinle tanışmaktan onur duyardım. Tekrar mutlu yaşlar. Gönlünce ve sağlıklıcxa yaşa.

EAKSOY 14-04-2011 22:58

Nice uzun yıllar diliyorum, Süleyman abinin yegane özelliğidir: asla eliniz boş göndermez :)

mazhar üzümcü 15-04-2011 17:46

teşekkür

Alıntı:

oscar kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 104712)
Mazhar abi Yeni yaşın kutlu bundan sobnraki hayatın mutlu olsun. 1964 doğumlu olarajk emekli olduğuna göre bizimde şunun şurasında 1 senemiz kalmış. İnşallah allah o günleri bize de gösterir. Keşke bizim limasna geldiğinizden benimde haberim olsaydı. sizinle tanışmaktan onur duyardım. Tekrar mutlu yaşlar. Gönlünce ve sağlıklıcxa yaşa.

oskar kaptan çok güzel sözler içeren mesajından ötürü teşekkürler. evet senin emeklilikte yaklaşıyor. bende senin için emekliliğe ulaşmanı ALLAHTAN diliyorum. inşallah bir başka ziyarette bir araya geliriz. bende seninle tanışmayı ve sohbet etmeyi çok istiyor sevgilerimi iletiyorum.

mazhar üzümcü 15-04-2011 17:50

teşekkür

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 104733)
Nice uzun yıllar diliyorum, Süleyman abinin yegane özelliğidir: asla eliniz boş göndermez :)

ersoy kardeşim mesajınla beni mutlu kıldın çok sağolasın.

Taygun KOCABIYIK 17-04-2011 07:14

Mazhar abi işlerimizden dolayı seninle birlikte balığa gelemedik artık bir gün Gri'ye bekleriz seni :)
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz hatta ufak çaplı bir kıyı avında birlikte oluruz.

mazhar üzümcü 17-04-2011 20:29

teşekkür

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 104822)
Mazhar abi işlerimizden dolayı seninle birlikte balığa gelemedik artık bir gün Gri'ye bekleriz seni :)
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz hatta ufak çaplı bir kıyı avında birlikte oluruz.

daha ne yapacaksınızki taygunum. bende siz değerli genç kardeşlerimle tanışmaktan ötürü çok mutlu oldum. inşallah kıyı avındada birarada olmak dileği ile sevgiler.

serkan KSK 19-05-2011 10:39

abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim

mazhar üzümcü 20-05-2011 18:46

teşekkür

Alıntı:

serkan KSK tafarından gönderildi (Mesaj 106837)
abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim

teşekkürler serkan güzel temennilerin için allah sanada nasip etsin sevgilerimle.

Saat 07:17.