RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Özlediğim Çipuralar ve Raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9286)

gonencsenkal 09-06-2011 09:46

Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av olmuş irileri bi dahaki sefere çekersin inşallah

ibrahimz35 09-06-2011 09:52

Mazhar abi, ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş.
İnşallah birdaki sefere kaçan balıklarıda yakalarsın.

mazhar üzümcü 09-06-2011 09:55

teşekkür

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 108330)
Hakketen mevlana gibi olmuşsun Mazhar abi..
Gez, dolaş, gel, ama nasibini arayıp yine bulmuşsun..
Boşuna demiyorlar abi kaçan balık büyüktür diye ..
Keşke onlarıda bu tepside görebilseydik..
Ama yinede 3,260 kilo balık bu zamanda biz kıyı oltacıları için çok iyi bir skor..
Nasıbin bol olsun ..

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler..

necati güzel sözlerinden dolayı çok teşekkürler.dediğin gibi biraz dolaşmak durumu meydana geldi bu sene. ama bu sevda bizde oldukça, koşturacağız sevgilerimle.

mazhar üzümcü 09-06-2011 09:58

teşekkür

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 108331)
Tebrikler abi güzel balıklar bu hafta sonu bizde tık yoktu ne yapacaz bilmiyorum vallahi:helal::helal::helal:

ulaş çok sağol .bu sene arayışlar fazla olacak gibi sevgilerimle.

mazhar üzümcü 09-06-2011 10:00

teşekkür

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 108345)
Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av olmuş irileri bi dahaki sefere çekersin inşallah

gönençim teşekkür ediyor hepimize rastgelsin diyorum.

mazhar üzümcü 09-06-2011 10:03

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 108347)
Mazhar abi, ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş.
İnşallah birdaki sefere kaçan balıklarıda yakalarsın.

inşallah ibrahim ama birdaha denk gelirmi bilmem teşekkürler sevgilerimle.

mazhar üzümcü 09-06-2011 10:06

teşekkür

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 108342)
Mazhar abi bu tepsidekilerin arkadaşlarına mesaj çeksek bizim adreslere de gelirlermi acaba...? Tebrik ederim saygılar.

mesutum çok güzel mesaja çok teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum.

mazhar üzümcü 09-06-2011 10:16

teşekkür

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 108328)
Balık tutmaya başladığım ilk senelerde ki 18-20 li yaşlarda idim, 6-8 saat kadar avlanabiliyordum. Şimdilerde ise 2-3 saat bile aşırı derecede yoruyor. Eve dönerken bel ve sırt ağrıları en üst düzeye erişiyor. Gerçi bizim av şeklimiz çoğunlukla çapari veya sahteler ile at çek olduğu için üst düzey efor ve performans gerektiriyor.
Ancak yemli bile olsa 24 saat avlanabilmek müthiş bişey olsa gerek. En uzun iş mesailerinin bile 10 saat olduğu düşünülür ise bu 2 gün boyunca çalışmak gibi bişey herhalde. Sanırsam balık beklerken, vururken, çekerken, yemlerken hissedilen duygulara karşı vucudun salgıladığı adrenalin ve mutluluk hormanları bu dinçliği destekliyor.
Mashar abi bu günlerde nedense yazmaya bir başladımmı duramıyorum kusura bakma,
Abi eline koluna emeğine sağlık, Allah (cc) her daim güç kuvvet ve hayırlı bereketli avlar nasip etsin.

ahmetim belirtmiş olduğun perfomans açısı gerçekten çok önemli çünki avda vakit çok çabuk geçiyor balığı aramadan dönüşe geçtinmi insanın içinde kalıyor
onun için dayanmak lazım çok teşekkürler sevgilerimle
.

mazhar üzümcü 09-06-2011 10:26

teşekkür

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 108344)
Kaçan balık hırs yaptırır bilmezmiyim,bundan sonra kaçanların küçük ,gelenlerin büyük olması dileğiyle,Rastgelsin.

önder harika temennin için çok teşekkürler hepimize inşallah. çandarlıya seçimden sonra geliyorum allah nasip ederse. haberleşip tanışalım ama telefonunu bilmiyorum.sevgilerimle.

Kamil ESEN 09-06-2011 10:29

Maşallah,çok güzel paşalar yakalamışsın.Özlemişiz bu görüntüleri.Şansın daim olsun.Rastgelsin..

Saat 10:31.