RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   30 haziran Çeşme Mercan Raporu ! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9382)

rkacar 01-07-2011 15:57

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 109480)

Ramazan geçen özelden de yazmıştım sana...
Yazılımda bir hata yok..
Sen bu konuya yada başka bir konuya cevapladığından ve forumdan çıkııp geri geldiğinde senin yazdığın cevap üzerine bir kişi cevap yazmadı ise yeni mesaj gösterilmez..
Birileri yazması lazım ki sen bunları yeni mesaj olarak görebilesin..
Zaten burada yapılan en büyük hatalardan biride bunlardır..
Üyeler sadece foruma giriş yaptığında yeni mesajlar bölümüne girip bakıyor ..
Halbuki forumculuk bu değildir..
Forum ana sayfadan girilir ve her forum ana başlığının altındaki konular zaten güncelliğine göre sıralanmıştır..
Örneğin bundan 3 sene önce açılmış bir konuya mesaj yazıp, cevaplandırıp sonrada Yeni konulara girersen göreceksin ki bu 3 sene önce açılmış konu ilk başta olacaktır..
Bunlara tüm üyelerin dikkat etmesini temennni ederim..
Sağlıcakla kalın Rastgelsin..

neyse necati abi ben senin söylediğini anladım abi...

Anlatmak istediğim konu farklıydı.... Bu konuyu uzatmak istemiyorum güzel fotoların ahenki kacmasın... Herkeze kolay gelsin...

ovunc 01-07-2011 18:18

Alıntı:

rkacar tafarından gönderildi (Mesaj 109482)
neyse necati abi ben senin söylediğini anladım abi...

Anlatmak istediğim konu farklıydı.... Bu konuyu uzatmak istemiyorum güzel fotoların ahenki kacmasın... Herkeze kolay gelsin...

Sakin ol dostum biz seni anlıyoruz :) az kaldı sabret bomba geliyor...

rkacar 01-07-2011 18:33

:D ahhh övünç ahhhhh :D :D :D :D

-balıkçı- 01-07-2011 19:12

tebrik mesajı

mercan teamini tebrik ederim.Hüsnü abi anlattıgın kadar varmış bu kadar mercanı pazar dışında hiç bir arada görmemiştim bütün takımı tekrardan tebrik ederim daha iyilerini beraber yakalamak umuduyla rastgelsin. :helal:

Halil İplikçi 01-07-2011 19:21

Alıntı:

-balıkçı- tafarından gönderildi (Mesaj 109502)
mercan teamini tebrik ederim.Hüsnü abi anlattıgın kadar varmış bu kadar mercanı pazar dışında hiç bir arada görmemiştim bütün takımı tekrardan tebrik ederim daha iyilerini beraber yakalamak umuduyla rastgelsin. :helal:

teşekkür ederim İbrahim hep beraber de yakalarız inşallah
inanılmaz verimli bir avlak orta suda istavrit kolyoz da bol hem de çok iri

pendikli balıkçı 01-07-2011 19:46

Abi muhteşem bir av valla 3 gündür dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum.Maşallah nazar değmesin.Tebrikler.

Raif Yelkenci 01-07-2011 20:10

Ufuk kardeşim öncelikle tebrikler güzel bir macera neşeli bir ortamdan sonra affınıza sığınarak bir kaç kelime yorumda bulunmak istiyorum ben şahsen samimiyetinize inanıyorum o küçük mercanlar derinden geldiği için yaşama şansı yok gibi bir şey ama ben olsam şöyle yapardım küçükler daha fazlamı geliyor hemen yer değiştirip nasibimi başka yerde arardım yada bu imkan yok ise küçükleri ayırır resime koymazdım ki bu tür eleştirilerle muhatap olmıyayım diye sizde haklısınız tekne kiralayıp gidiyorsunuz kaptanı ikna edemeyebilirsiniz neyse bütün bu işler kişinin sportmenliği ile ilgili ama ençokda tecrübeyle bence adet değil balığın cinsi iriliği sanki daha önemli inşallah sizleri incitmemişimdir tüm katılan başta iki büyüğüm sizleri kutluyor daha güzellerine rastgele diyorum selamlar.

Tuncay GÜNAY 01-07-2011 20:25

Alıntı:

tigerson tafarından gönderildi (Mesaj 109432)
Tuncay abi çok teşekkür ederim,yanlız her gelişinde buraya döndükten sonra haberim oluyor:( abi inan bizim bu avlandığımız yere denizli'den özel avlanmaya geliyorlarmış:deli: yakın zamanda gelişinden geç haberim oldu yoksa birlikte avlanmaktan zevk duyarım,hava şartları uygun olduğunda gelmeden iki gün önce haber vermen yeterli abi,kırmızı show 3 bu:D Ali rıza abimin dediği gibi yinemi mercan yahu !!! :D:D:D harry potter serisi gibi İnşallah kırmızı show 4-5... de birlikte olmak dileğiyle tuncay abi:D:D:D

tamam kardeşim bir dahaki gelişimde beraber av yapalım. denizli team falan kurarız ne dersin :)

rkacar 01-07-2011 20:29

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109511)
Ufuk kardeşim öncelikle tebrikler güzel bir macera neşeli bir ortamdan sonra affınıza sığınarak bir kaç kelime yorumda bulunmak istiyorum ben şahsen samimiyetinize inanıyorum o küçük mercanlar derinden geldiği için yaşama şansı yok gibi bir şey ama ben olsam şöyle yapardım küçükler daha fazlamı geliyor hemen yer değiştirip nasibimi başka yerde arardım yada bu imkan yok ise küçükleri ayırır resime koymazdım ki bu tür eleştirilerle muhatap olmıyayım diye sizde haklısınız tekne kiralayıp gidiyorsunuz kaptanı ikna edemeyebilirsiniz neyse bütün bu işler kişinin sportmenliği ile ilgili ama ençokda tecrübeyle bence adet değil balığın cinsi iriliği sanki daha önemli inşallah sizleri incitmemişimdir tüm katılan başta iki büyüğüm sizleri kutluyor daha güzellerine rastgele diyorum selamlar.

raif abi ilgin için çok teşekkür ederiz. elbette bol bol yer değiştirdik gittiğimiz mera Çok geniş bir alana sahip o bakımdan için rahat olsun. Şöyle bir durumda var tabi çapa atmadan kaldık deniz üzerinde yani bulundugumuz yer zaten sürekli farklı yerlerdeydi aynı yerde kalmadık hiç...
Ha su olabilirdi keske resime koymasaydık bunları o aklımıza gelmedi... Ama o zamanda sizleri kandırmıs olurduk ki bu da bizim içimize sinmezdi... Ne cektiysek koyduk oraya... Gopes de cektik ama onlarıda AÇ GÖZLÜ bi martımız vardı :D o yedi :D
Raif abi sizin gibi büyük abilerimizin ettiği kelamlar yaptığı eleştiriler bizleri incitmez aksine büyük yararı olur, yanlıslarımızı düzeltiriz abicim :D Selamını içtenlikle aldık abicim.... saolasın....

Tuncay GÜNAY 01-07-2011 20:29

Alıntı:

ovunc tafarından gönderildi (Mesaj 109458)

Sorma Tuncay Abi , adam bütün gün takım bağladı ve misina dolaştırdı :D geriye kalan boş zamanlarında da bize inat olsun diyemi bilmem en irilerini asıldı ee tabi bende bu şansı onun SIPACI olduğuna bağlıyorum:D:D:D

hahahahaha çivrilli yaniiii baya yakınmışız. sıpa şansı olsa gerek :D:D:D:D:D:D

Saat 06:30.