RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9401)

Tuncay GÜNAY 06-07-2011 01:52

ohhhhhh suyunda da koy raif abiiii normal takımla alıvermişsin güzelim kalamarııı gözüm kaldı onda birde kırlangıç çok yakışıklı görünüyor yani çizgi dışı avınız bereketli olmuş tebrikler necati kardeşi teknede görmüş olduk şık durmuş yakışıklı çıkmış vesselam. hepinizi kutlarım afiyet şeker olsun.

halim20 06-07-2011 15:12

İki ekibide tebrik ederim.. Daha güzelleri inşallah..

Raif Yelkenci 06-07-2011 18:32

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 109793)
raif abıcım ogun butun gun aklım sızdeydı gelmeyı cok ıstedım ama arkadasımın onceden baska yere sozu oldugundan nobetı degısemedım. ınsallah baska zamana bende katılırım aranıza daha oncede davet etmıstınız yıne nobetım yuzzunden gelememıstım ama bu sefer denk getırmeye fazla çaba harcayacagım cunku aklım hep sızde kalıyo vallahi :):)

necatı abı ogun av donusu iş yerıne yanıma ugradı bakiyle beraber sohbetleerını avlarınızı anlattı guzel bır ortam kacırmısım o kesın.

abım paylasımın ve anlatımın ıcın cok tesekkur ederım emegınıze yuregınıze saglık

Yağızcım inşallah birdahaki sefere diyelim mesajın için teşekkürler.

Raif Yelkenci 06-07-2011 18:37

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 109814)
ohhhhhh suyunda da koy raif abiiii normal takımla alıvermişsin güzelim kalamarııı gözüm kaldı onda birde kırlangıç çok yakışıklı görünüyor yani çizgi dışı avınız bereketli olmuş tebrikler necati kardeşi teknede görmüş olduk şık durmuş yakışıklı çıkmış vesselam. hepinizi kutlarım afiyet şeker olsun.

Tuncay kardeşim teşekkürler bir şeyi düzelteyim kırlangıç degil iskorpit balığı küçük diye saldık güzel tebriğine teşekkür ederim.

Necati ARAT 07-07-2011 07:28

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 109649)
Bu güzel geceye ben ve enişte'lerim ile ortak olduk.
Üç tekne yanyana avlandık.
Sohbet muhabbetimiz sabaha kadar sürdü.
Bir kaç resimde benden;

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Ben sadece bunlar ile ilgili bir diyoloğu aktarmak istiyorum..;)

Konuşma İbrahim abi ve Engin abimizin arasında geçiyor..:D

İbrahim..
-Engiinnn Balıklarla resim çekildinmi..??

Engin..
-Yok çekilemedim..

İbrahim..
-Gel o zaman sana Bunlarla Klip çekeyim..

Bu diyalog hepimizi gülme krizine tutturdu..

Çok hoş bin gündü.. Günün Şanslı teknesi ise İbrahim abim senin teknendi..
Nasibin bol bahtın hep açık olsun..:helal::helal::helal:

Eeeeee Slogan Zamanı..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..

Taygun KOCABIYIK 07-07-2011 12:11

Ekibin güzelliğe bakın hele :)
Tebrik ediyorum herkesi, ama özellikle Raif kaptanımı tebrik ediyorum levrek+kalamar için :)
Mansiyon ödülü ise İbrahim abinin mercana :D

Adem VARDARCIK 07-07-2011 14:04

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109622)
Uzun zamandır teknemizde misafir etmek istediğimiz Necati, Yağız ve Mehmet Boduroğlu arkadaşlarımızdan sadece müsait olan Necati ve oğlu Baki'nin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz geceden bahsetmek istiyorum.:)

Ben tekneyi hazırlamak içinakşam 21.30'da limana geldim. Necati ve Engin kaptanı beklerken işlerimi bitirdiğimde takım bağlamaya başladım bu arada kurşunsuz iki iğneli sardalya bağladım ve birkaç metre ileri attım yaklaşık 15 dakika sonra kasnakta çok hafif kımıldama hissettim ve yüklenip resimde gördüğünüz 500 gr civarı levreği aldım.:)Daha sonra gelen arkadaşlarla Murat Baykent, İbrahim Zaralıoğlu'nun gittiği meraya doğru hareket ettik bu arada saat 23.00 olmuştu. Üç tekne sohbet,muhabbet derken sabah 7 gibi sonlandırdık.

Hava 1-3 yemlerimiz sardalya, mamun ve sülünezdi.Bizim teknede mercan yoktu İbrahimlerde vardı.Biz de birkaç karagöz istavrit ve kalamarla oyalandık.Unutmadan küçük bir iskorpit yakalayıp aynen geriye iade ettim.Bunun dışında bol miktarda yarım kova kadar gopez ve izmarit yakalayıp avı sonlandırdık.

Kalite olmasa bile güzel bir havada arkadaşlarla hoş vakit geçirdik.Tüm rastgelsin ailesine selamlar.:)

Teknedeki İnsanların kalitesi yetiyor da artıyor be Raif ağabeyim..Muhabbetiniz bol olsun..Kaldi ki..! Levrek ve Kalamar başlı başına buram buram kalite..

Esenkalın.

Raif Yelkenci 07-07-2011 18:22

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 109900)
Ekibin güzelliğe bakın hele :)
Tebrik ediyorum herkesi, ama özellikle Raif kaptanımı tebrik ediyorum levrek+kalamar için :)
Mansiyon ödülü ise İbrahim abinin mercana :D

Taygun cum teşekkür ederim rastgele kardeşim.

Raif Yelkenci 07-07-2011 18:27

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 109907)
Teknedeki İnsanların kalitesi yetiyor da artıyor be Raif ağabeyim..Muhabbetiniz bol olsun..Kaldi ki..! Levrek ve Kalamar başlı başına buram buram kalite..

Esenkalın.

Adem cim teşekkürler bu nezaket dolu mesajın için bu sitede tanışmak istediğim arkadaşlardan birisisin bakalım ne zaman kısmet olucak hoşçakal birader.

Tuncay GÜNAY 07-07-2011 23:50

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109871)
Tuncay kardeşim teşekkürler bir şeyi düzelteyim kırlangıç degil iskorpit balığı küçük diye saldık güzel tebriğine teşekkür ederim.

abi ne bileyim demekki fotolara bakarken gözlüğümü takmamışım :):) kırlangıç sanmışım eee yokki bizi davet edip iskorpit i öğreten nasıl tutulur nasıl yenilirr:deli::deli: avlarınızda neşe bereket eksik olasın :helal::helal:

Saat 10:31.