RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Soma /Sevinçler Barajı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9523)

cigo45 03-08-2011 17:44

öner abi resimlere hayranlıkla baktım aynı şekilde videoyada gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz balıklar şahane boş vakit kolluyorum bi bulayım hemen gidecem:) afiyet olsun abi

adolomorola 04-08-2011 11:36

Alıntı:

cigo45 tafarından gönderildi (Mesaj 111058)
öner abi resimlere hayranlıkla baktım aynı şekilde videoyada gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz balıklar şahane boş vakit kolluyorum bi bulayım hemen gidecem:) afiyet olsun abi

Gönlündeki avı en kısa süre içinde yapman dileklerimle...;)

İrfanavcı 05-08-2011 00:58

Öner kardeşim çok güzel bir av olmuş ,trofeyide almışsın seni ve ekibi kutlarım
paylaşıma teşekkürler.

adolomorola 08-08-2011 14:53

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 111101)
Öner kardeşim çok güzel bir av olmuş ,trofeyide almışsın seni ve ekibi kutlarım
paylaşıma teşekkürler.

Teşekkürler İrfan abi çok sağol...;)

Tuncay GÜNAY 08-08-2011 16:31

öner kardeş yine bir öner klasiği olmuş farkettin mi bilmem ama o trofenin gözü şaşı sanırım :))) bana doğru bakıyor sankii :)))) afiyet şeker olsun seyidi ayriyetten tebrik ederimmm :))))

adolomorola 08-08-2011 18:49

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 111180)
öner kardeş yine bir öner klasiği olmuş farkettin mi bilmem ama o trofenin gözü şaşı sanırım :))) bana doğru bakıyor sankii :)))) afiyet şeker olsun seyidi ayriyetten tebrik ederimmm :))))

Vallah Tuncay hiç farketmedim otopsi yaptıralım dicem ama nasıl bulacağız bilmemki kalıntıları neyse ben aynı sülaleden abisi falan yakalarsam o zaman bir teknik inceleme yapabiliriz sanırım..:D:D:D

Onur ADIGÜZEL 09-08-2011 16:57

Soma'ya geleceğiz inşallah şart oluyor yavaş yavaş :) acaba iyi boyutta balıklar denk geliyor mu hiç Öner abi ? 10 + gibi

adolomorola 09-08-2011 18:45

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 111202)
Soma'ya geleceğiz inşallah şart oluyor yavaş yavaş :) acaba iyi boyutta balıklar denk geliyor mu hiç Öner abi ? 10 + gibi

İyi boyut derken :soru:

Bu hafta ben yine soma'daydım fakat
Rüzgar nedeniyle avımız pek verimli geçmedi :(

ilk gün gene aynı yerdeydim rüzgar adeta bizi dövdü 2. günün sabahı yer değişikligi yapıp ara yüze geçtik ama orası'da balık yapmadı sonuç olarak 5 tane 1 - 1.5 kiloluk balık aldık sanırım birde balık 2. havyara girmiş misinalara yapışıp gelen havyarlar vardı.;)

Onur ADIGÜZEL 09-08-2011 18:55

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 111209)
İyi boyut derken :soru:

Bu hafta ben yine soma'daydım fakat
Rüzgar nedeniyle avımız pek verimli geçmedi :(

ilk gün gene aynı yerdeydim rüzgar adeta bizi dövdü 2. günün sabahı yer değişikligi yapıp ara yüze geçtik ama orası'da balık yapmadı sonuç olarak 5 tane 1 - 1.5 kiloluk balık aldık sanırım birde balık 2. havyara girmiş misinalara yapışıp gelen havyarlar vardı.;)

bu yıl hava durumu balığın işini de bozdu sanırım. Yakaladığım iki balıkta da çürümüş havyar vardı atamamış hayvan sanırım. kendine sakladığı havyar olsa bu kadar olmazdı sanırım epey çoktu;)

adolomorola 10-08-2011 17:30

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 111210)
bu yıl hava durumu balığın işini de bozdu sanırım. Yakaladığım iki balıkta da çürümüş havyar vardı atamamış hayvan sanırım. kendine sakladığı havyar olsa bu kadar olmazdı sanırım epey çoktu;)

Aynen öyle Onur hocam bu sene havalar çok geç ısınmaya başladı hayvanlarda ne yapacağını şaşırdı:(

Saat 09:20.