RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Mutlaka okunmalı... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=995)

iesencan 11-07-2007 17:53

Mert eline koluna sağlık kardeşim.Sağolasın...

günay07 06-08-2007 11:29

Çok Saol Katiti

Eline koluna parmaklarına sağlık çok güzel olmuş :helal: :helal:

baturhan 17-08-2007 23:09

Son yıllarda yaşanan ve yaşatılan kültürel dejenerasyondan nasibini almış binlerce gencin yanı sıra senin gibi tarihini ve atasını bilen arkadaşlarla aynı forumda olmak çok güzel,eline sağlık.

ünalmusa 27-08-2007 23:06

ellerıne saglık senı ayakta alkıslıyor saygılarımısunuyorum cok guzel

emre97 28-08-2007 10:09

Alıntı:

panderma tafarından gönderildi
Sevgili Mert çok güzel olmuş, ellerine sağlık

mert abı valla nejat abının dediği gibi ellerine sağlık:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Amatör İstanbullu 01-10-2007 05:08

Mert;
Önce Prof.Dr. İlknur Güntürkün'e buradan ATAM'ızı böylesine güzel anlattığı için
saygı duyduğumu belirtir ve teşekkür ederim,
sonrada sana bu anlatıyı bizim okumamızı sağladığın için teşekkür ederim.
Harikasın.
Tekrar tekrar teşekkürler.

Amatör İstanbullu 02-10-2007 01:07

Mutlaka Okuyun!!!!

Merhaba
Mert arkadaşımızın yayınlamış olduğu metnin tamamını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ANMAKTAN ANLAMAYA DOĞRU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ELIZI 02-10-2007 15:45

Herşeyde önce Prof.Dr. İlknur Güntürkün'e çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Doğrular ve gerçekler paçavralar ile örtülemez.
Bana ülkemin vatandaşı olama mutluğunu sağlayan Mustafa Kemal Atatürk e bir kez daha hayran oldum..

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

cumhur 12-10-2007 17:16

mert kardeş harika bir çalışma ;sayende tanyuoruz,biliyoruz dediğimiz ulu önderin bilmediğimiz çok yönünü bu yazınla daha iyi anlayacağız. dilerimki düşmanlığını yapan zevatlar bu yazıyı bir gün okurlarda , yine düşman olmaya devam ederlermi...? mert kardeşim bu yazını bana e posta ile yollayabilirmisin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . bayramın kutlu olsun. tşk.

Rauf 13-10-2007 04:11

Alıntı:

cumhur tafarından gönderildi
mert kardeş harika bir çalışma ;sayende tanyuoruz,biliyoruz dediğimiz ulu önderin bilmediğimiz çok yönünü bu yazınla daha iyi anlayacağız. dilerimki düşmanlığını yapan zevatlar bu yazıyı bir gün okurlarda , yine düşman olmaya devam ederlermi...? mert kardeşim bu yazını bana e posta ile yollayabilirmisin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . bayramın kutlu olsun. tşk.

Cumhur mert arkadaşımız uzun bir zamandır siteye girmiyor.ama bu yazının devamını yollıyacağım lkinkten indirebilirsin selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Saat 10:31.