![]() |
Mert eline koluna sağlık kardeşim.Sağolasın...
|
Çok Saol Katiti
Eline koluna parmaklarına sağlık çok güzel olmuş :helal: :helal:
|
Son yıllarda yaşanan ve yaşatılan kültürel dejenerasyondan nasibini almış binlerce gencin yanı sıra senin gibi tarihini ve atasını bilen arkadaşlarla aynı forumda olmak çok güzel,eline sağlık.
|
ellerıne saglık senı ayakta alkıslıyor saygılarımısunuyorum cok guzel
|
Alıntı:
|
Mert;
Önce Prof.Dr. İlknur Güntürkün'e buradan ATAM'ızı böylesine güzel anlattığı için saygı duyduğumu belirtir ve teşekkür ederim, sonrada sana bu anlatıyı bizim okumamızı sağladığın için teşekkür ederim. Harikasın. Tekrar tekrar teşekkürler. |
Mutlaka Okuyun!!!!
Merhaba
Mert arkadaşımızın yayınlamış olduğu metnin tamamını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ANMAKTAN ANLAMAYA DOĞRU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
Herşeyde önce Prof.Dr. İlknur Güntürkün'e çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Doğrular ve gerçekler paçavralar ile örtülemez.
Bana ülkemin vatandaşı olama mutluğunu sağlayan Mustafa Kemal Atatürk e bir kez daha hayran oldum.. :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
mert kardeş harika bir çalışma ;sayende tanyuoruz,biliyoruz dediğimiz ulu önderin bilmediğimiz çok yönünü bu yazınla daha iyi anlayacağız. dilerimki düşmanlığını yapan zevatlar bu yazıyı bir gün okurlarda , yine düşman olmaya devam ederlermi...? mert kardeşim bu yazını bana e posta ile yollayabilirmisin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . bayramın kutlu olsun. tşk.
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 10:31. |