![]() |
Alıntı:
Ali Rıza Abim ilginize bende teşekkür ederim.. Tanışmak için gün sayıyorum.. Batuhan kardeşimide listeye ekledim.. Bilginize.. |
Alıntı:
Alıntı:
ÇAĞLAR ava .uğrayıp oradan hayri veya faruk abiyi görün derdinizi anlatın ve gereken hassasiyeti gösterip size gereken yardımı yapacaklardır.gerekirse beni aramalarını söyleyin.bende yardımcı olabiliri alirıza bey:);) |
Hasan kardeşim duyarlılığın için çok teşekkür ederim. Çağlar 'a gidince selamını ileteceğim.Hepinizle görüşmek temennisi ile,sevgi ve saygılar.
|
Alıntı:
|
liste epey kabardı sanırım ;):helal:
yakında rahat edebilmemiz için gereken malzemeler anlatılıp avlak bölgesindeki tehlikeli olabilecek balıklardan söz edilecek.;) umarım hiç kimsenin saçının teline zarar gelmeden hava muhalefetide olmadan hepimiz için güzel bir anı olarak güzel bir gün yaşarız:) saygılarımla :) |
Karareis Yol Haritası
1 Eklenti(ler)
Belki gelecek arkadaşlar arasından yolda zorluk çekebilirler düşüncesi ile genel bir yol haritasını ekliyorum...
|
Alıntı:
Harita güzel.. Doğan.35 Nicli Doğan kardeşimizde Karareis'e gidiş yolunu videolu olarak anlatım yapmıştı .. Onuda hazırlayıp buradan sunacağız.. Bilgilerinize |
erol dostum teşekkürler ;)
|
Alıntı:
pazartesi günü daha aydınlatıcı bir anlatım ile gereken malzemeler vs gibi gerkli olan herşeyi açıklayacağımızı bildiririm.;) saygılarımla :) |
Bişey kalmadı şaka maka.
Yaklaşıyor 23 Nisan :) Hadi bakalım oltalarıda çıkarıp hazırlayalım artık yavaş yavaş. gerçi benim oltalar her daim hazır ama :D |
Alıntı:
|
Evvet arkadaşlar..
Yokmu ben geliyorum..İsmimi yazdırmak istiyorum diyen.. Bakın 100. katılımcıya 1 ay boyunca kahvede çay kahve beleş..;) Sonra vay efendim ben duymadım görmedim demeyin haaaa...:) |
Alıntı:
Son durum 89 kişi .. Haydi bakalım 100. kim olacak..:) |
yüzüncü kişiye söz ;)tuttuğum ilk paşayı organizasyon günü hediye edeceğim :)
tabi tutabilirsem ;) |
ben 99 olasaya kadar bekleyeyim o zaman garanti bir paşayla döneriz en azından...şaka bir yana benide ekleyin ...nasip olursa bende geleceğim..
|
Ya Gözümden Mi Kaçtı Bilmiyorum Fakat Adresi Göremedim Özelden Veya Burdan Yardımcı Olursanız Sevinirm.
|
Öncelikle Herkse Selamlar Saygılar.
Böle Organizasyonlar Düzenlemenizi Çok Beğendim Ve Taktir Ettim. Ellerinize Sağlık. Forumunuzu Gezdim Dolaştım Ve Beğendim Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim. Bu Organizasyonda İlk Paşamı Çekeceğim İnş. Şimdiden Herkese Rastgelsin ..! |
Alıntı:
Ancak sizde forum kuralları gereği imza ayarlarınızı tamamlayınız.. Hitapta kusur etmeyelim.. Alıntı:
# Erkan TEZCAN (Erkan35) # Sabriye TEZCAN(Erkan35 Ailesi) # Burak TEZCAN(Erkan35 Ailesi) # Şenay TEZCAN(Erkan35 Ailesi). Evet beyler listede zaten adlarınız var.. |
Alıntı:
İlgine teşekkürler.. |
Sanırım Yanlış Anladınız :) Ben Gideceğimiz Yeri Sormuştm :) Adresi Göremedim Sanırımda Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
necati merhaba bu pazar gitmeyi düşünüyoruz sizden gidecek olan varmı.balık yaparmı bilmiyorum aslında gerenceye gidecektik ama bir hafta önceden yeri görmek avlak bulmak açısından bir deneme yapabiliriz. çünki yerin de yabancısıyız.
|
Alıntı:
Sizde gidip yoklasanız iyi olur.. Org öncesi bir Fikir edinilebilir.. Giden arkadaşlarımız mümkün olduğunca boş dönmediler.. Paşa azda olsa bu haftanın sıcak geçmesinden dolayı sizi iyi bir şekilde karşılayabilirler..Mırmır sizi boş çevirmez.. Gece gidecekseniz borukurdu, gündüz ise Güzel canlı küçük Mamunu eksik etmeyin..bence.. Şimdiden rast gelsin.. Pazartesi havadisleri bekliyor olacağım.. |
Alıntı:
Evet Baylar bayanlar..Son 7 gün.. Yerinizi ayırtmayı unutmayın..;) Unutmayın 100. kişiye ..:oha: HASAN BALIKCI YAKALADIĞI PAŞALARI VERECEK:oha::oha::D:D:D:D:D |
Hasan abi balıkları bana söz verdi,başkasının adına söz verme yoksa senin tuttuklarını alırız Necati...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi beni eklememişsiniz benide yazın...mehmet ocaklar manisa
|
pardon ortalarda duruyorum en sona yazılırım diye sona bakmışım özür dilerim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
23 Nisan tatili munasebetiyle her yerler dolacak.
Tekneciler hep dolu 23-24-25 Nisanda. Tüm balık severler denizle buluşacak. Yemcilerinizi arayıp yemlerinizi ayırtmayı ihmal etmeyin. Yem sıkıntısı çekmeyin son anda ... |
Yemlerinizi bencede ayarlayın.Yoksa tavuk göğsüyle balık tutacam diye uğraşırssınız.(Tavuk denendi iş yapmıyor;) )Ama hiç yem kalmazsa tuzlanmış sülünez ve boru kurdu bulursanız alın derim.
|
Alıntı:
Ne demek..;) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bırak konuşsunlar..;):) Alıntı:
Biliyorsunuz hafta sonu NET sorunum olduğunu ..;):oha::oha: Alıntı:
Helal kardeşim.. Orgda çayın kahven benden..;) |
Alıntı:
Liste eklemeler için son 4 gün.. |
Ya ben :D
Uzun uğraşlar sonucu iş durumumuda ayarladım ve artık bu listede ben ve bir kaç dostumun adının yazılması zamanı geldi sanırım :)
Necati abi saygılarımla bizide eklersen sevinirim. 1)İsmail Utku Böke 2)Özgür Şengönül 3)Ozan Emrah Mindivanlı 4)Aydın Aydoğdu Abi şimdilik bu kadar ama ilave olabilir olursa eğer bilgi vericem teşekürler.. |
93 kişi olmuş vedat kardeşimde 4 kişi yazdırıyor eder 97 hasan abi hazırlan kendimi 100 üncü kişi olarak yazdıracağım:):) kimse sulanmasın yüzüncü kişi olarak hasan abinin vadettiği balıkları ben alacağım:D:D:D:D:D:D
|
Saat 11:08. |