RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Halil İplikçi 12-02-2011 09:17

hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlar balığa çıkanlara RASTGELE..Önder sana da rastgele sonucu yazarsın artık

muratguvenc 13-02-2011 17:34

tatlı su balıkçısı yokmu
bakıyorum herkes deniz balıkçısı

muratguvenc 13-02-2011 17:36

gaziantep fırat kıyılarıda muhteşe iki tane büyü baraj var

muhabbetci 13-02-2011 18:53

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 101270)
hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlar balığa çıkanlara RASTGELE..Önder sana da rastgele sonucu yazarsın artık

Halil abi ve dostlarım,Çandarlıda cumartesi güney-güneybatı fırtına vardı , pazar günü süt liman ama balık yok,meteoroliji kuzey-kuzeydoğu diyordu tam çandarlının havası diyordumki .... gidince tam tersi. hava ve deniz durumunu Ne zaman tutturacaklar merak ediyorum.ALLAH tan kabak çekirdeklerini bol almışım yanıma. :)
Ama pazar günü bol güneşli,bol iyotlu huzurlu bir gün geçirdim en önemliside bu gelemediğim günlerin acısını çıkardım. :)
Tüm dostlarıma iyi haftalar diliyorum.

muhabbetci 13-02-2011 19:18

Alıntı:

muratguvenc tafarından gönderildi (Mesaj 101284)
tatlı su balıkçısı yokmu
bakıyorum herkes deniz balıkçısı

Murat ben tatlıyıda gidiyorum,ama egede son zamanlarda, tatlısuda valiye,müdürlere yer ayırdıklarından yalamalar yüzünden av mümkün olmuyor, bilmem anlatabiliyormuyum. :hıııı::ninja::deli::'(:confused:

Halil İplikçi 13-02-2011 19:44

hayırlı akşamlar güzel bir deniz havası almak işingüçün
verdiği stresi atabilmekte gerekli Önder'im şahsen kendim için balıkta elimde olta
ne alacağımı alamadım ne vereceğimi veremedim vs hepsini unutuyorum orası başka bir dünya bi de balık olunca tadından yenmiyor tabi.. millet bu terapi için doktorlara dünya para veriyor gene rahatlıyamıyor bu da işin başka cephesi neyse çenem düştü kusura bakmayın

muhabbetci 15-02-2011 22:05

Halil abi amaç sitres atmak ama işin içine girince adam stres oluyor,iki ay önce arkadaşım salihli demirköprüde su ürünleri memurunun işgüzarlığına uğrayıp ceza yemiş,belge ve uygunluk olmasına rağmen, sebeb orada avlanamayacağı sebebse sonradan anlaşılıyor bir-iki gün sonra oraya ileri gelenler gelecekmiş,amaç milleti kovalamakmış.......
Denizde adamlar kıyıya sıfır kilometrelerce ağ atıyorlar bir allahın kulu sen ne yapıyorsun demiyor...........sonra ben balığa gidiyorum balık yok diye yırtın dur.GELDE SİNİR OLMA BE ABİ.Sonra kahveye gelen giden yok daha ne olsun be abiiiiii.

Halil İplikçi 15-02-2011 22:29

benim demirköprü ile 85 li yıllardan hoş olmayan kooperatifçi ve hatta jandarma anılarım var demirköprüden soğuttulardı bizi..demek değişen fazla bir şey yok...
denizdede bütün sahili 10 mden ağla çevirmeniin mantığı ne anlamış değilim böyle ağlarda fazla da bişey çıkmıyor aslında 3 -5 kefal ama biz amatörlerin zevkinin içine ediyorlar malesef hele geceden gidince ve ağı gün aydınlanıınca farkedince iyi küfür yiyorlar.
kahveye rağbet gene azaldı her gün bıkmadan yazacağız zaten kahveye gelen 5-6 kişiyiz
Önder bey ben de Şakrandan sayılırım yazın çandarlıya sık gelirim

muhabbetci 16-02-2011 18:34

Halil abi,buralarda 10 gündür ikimizden başka kimse yok. herhalde bırakıp gittiler bizi, bu balık işinde malesef elimizden gelen birşey yok,her yetkili biliyor ama tatlıya tuzluya karışmayıp aylıklarını alıp yatıyorlar.Abi Çandarlıya beklerim,haberleşiriz.

adolomorola 16-02-2011 18:51

Cümletten selamun alyeküm
Hayırlı akşamlar bol muhabbetler...;)

Saat 04:07.