![]() |
şaka bir yana pek bişi yoktu 700g lık bir paşa gene 700-750g civarı bir ıskatarya, 1 kg kadar ahtapot, azcık gopez ve ısparoz bolca trakonya hemde 3 tanesi 30cm ye yakındı bütün bir gün canımıza okudular. Maalesef resim koyamıyorum zira eşim ben uyurken canı çektiğinden hepsini temizleyip kayınvalideye vermiş neyse kısmet birdahakileri biz yeriz artık..
|
Alıntı:
Hadi gelllll........ Bekliyorum... |
Alıntı:
Abi bak böyle olmuyor .... Alıntı:
Gel hadi kahveler soğuyor.. Senin ağzından duyayım hikayeyi...;) |
Necati kardeş bugün gelemedim işlerden kısmet yarın inşallah kendine iyi bak..
|
bu arada tavsiyelerini dinleyerek kendime ve eşime de kıyı için 3 metrelik 2 kamış aldım. İlk av için 14.05 gecesini belirledik bakalım kısmet artık...
|
herkese hayırlı akşamlar..devamlı org fotolarına, videolarına bakıyorum da iyi ki katılmışım diyorum bir sonraki org.u sabırsızlıkla bekliyor olacağız bilmem
sesim geliyor mu |
herkese iyi tatiller bu güzel havada balığa giden/gideceklere rast gelsin
paylaşımları bekliyor olacağız..ben de şakranda kıyı bir iki saat deneme yapacağım yarın kısmetse |
Okursanız iyi olur
cumartesi akşamı ve pazar günü avlak yerlerimdeydim fatih kolleci havanında sabah 9 a kadar istediğim gibi olmasına rağmen balık yapmadı sular hala soğuk belkide ondandır çupra, levrek BİLGİNİZE. Tahminime göre bu ayında çıkması gerekiyor galiba
|
18-26 Mayıs günler arasında Mordoğan'da bir çipura geçişi oluyor. Şansı olan ve güzel bir av yapmak isteyen ve vakti olanlar bence değerlendirmeliler..
|
Murat ve Cem kardeşlerim, bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
Buralara gidecek olanların gözönüne almaları gerekir. Tüm annelerinde anneler gününü kutlarım. |
Saat 04:27. |